Készül a Motorstorm második része

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Európában még meg sem jelent a PlayStation 3-exkluzív Motorstorm, a fejlesztő Evolution Studios már a második részen szorgoskodik.
Európában még meg sem jelent a PlayStation 3-exkluzív Motorstorm, a fejlesztő Evolution Studios már a második részen szorgoskodik. A srácok nem voltak túl bőbeszédűek a bejelentés során, mindössze annyit említettek meg nekünk, hogy a folytatás jóval szebb lesz elődjénél, lévén a játék alatt dübörgő motor jelentős tupírozáson esik majd át. Sok szeretettel várjuk!
7.
7.
Utys
Jólenne az egyel játszani. Meglehetősen érdekel.



(Valamit nem értek. Na jó, sok mindent, de... ha valakit lepöcsöznek és utánna mondja, hogy bocs, annak csak szerintem nincs értelme? Most akkor vagy mondja, hogy pöcs és kész, vagy ne mondja, hogy bocs.)
6.
6.
17, Még nem láttam azt a videót.. tudnál linket küldeni róla?
5.
5.
Madd Dogg
igaz, a második részeket a legkönnyebb megtervezni. igaz nem konzolpéldák, me nekem PC van, de itt van a Flatout 2, összehasonlíthatatlan az 1gyel, a legjobb játék, ami valaha kezeim közé akadt. és ott volt az Underground 2, az U1 sikere után csak bővíteni kellett a lehetőségeket.
4.
4.
A minőségnek ára van.. én úgy gondolom, h 1-2 év múlva a PS3 ára jócskán lemegy + a HDTV árak is.. most el kell kezdeni a gyűjtést, és majd egyszer megvalósulnak az álmok.. :) (én így vagyok ezzel)
3.
3.
Ui.: regeljetek az oldalon !! Legalább ennyivel tiszteljétek meg a GK-t..
2.
2.
El se tudom képzelni milyen lesz a 2. része, hisz az 1. is gyönyörű..
1.
1.
fojesz
Mint a PC-nek a gépháza? Akkor te nem játszottál a géppel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...