Planet Zoo - irány Ausztrália!

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 20.
  • Letöltés
Link másolása
Hiába akar minket eltenni láb alól minden egyes pók, rovar és hüllő, a Frontier Developments állatkertépítős játéka megszelídíti Ausztrália állatfajait. A legújabb kiegészítő öt új fajt és egy rakás témához illő kiegészítőt hoz.

Egy teljesen új kontinens vár minket a felfedezésre a Planet Zoo legújabb DLC-csomagjában. Az augusztus 25-én debütáló Australia Pack a korábbi kiegészítőkhöz hasonlóan 10 dolláros áron kerül piacra, a letöltés után pedig végre megalkothatjuk a tökéletes ausztrál parkot vagy parkszegletet.

Természetesen új lakók is érkeznek az állatkertbe: koalákkal, vörös kengurukkal, dingókkal, sisakos kazuárokkal és kéknyelvűszkinkekkel népesíthetjük be a kifutóinkat, melyek az ausztrál vörös homok színeiben, az állatoknak otthont adó növényzettel pompáznak majd. Rengeteg új tereptárgyat is kapunk, melyek zömét az ausztrál őslakosok kultúrája ihlette.

A fizetős csomag mellett az 1.3-as ingyenes frissítés is hoz majd némi újdonságot. Ilyen például az új sandbox térkép, az új időzített kihívás Észtországban, az italautomaták, illetve itt is kapunk néhány új növényt.

3.
3.
Ooorky
#1: Ez szinte az összes játékukra igaz, különösen undorító, hogy a Jurassic World-ben az alapjátékba ígért dinók/feature-ok később külön dlc-kben jelentek meg...
1.
1.
Extol
Nagyon szeretem a játékot, mert szép és magával ragad, mégis azt érzem, hogy a kiegészítők ára túl magas a kínált tartalomhoz képest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...