Hivatalos: Flashpoint-adaptáció lesz a Flash-mozi

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 22.
  • Cooltúra
Link másolása
A készítők két concept art kíséretében erősítették meg a pletykákat, miszerint a 2022-ben érkező Flash-film a Flashpoint történetét veszi majd alapul, és ezzel utat nyit a DC filmes multiverzuma előtt.

A DC FanDome egyik panelbeszélgetésén megerősítették, hogy a 2022-ben érkező Flash-film a Flashpoint képregényes eseményt veszi majd alapul, egyúttal pedig megágyaz a DC filmes multiverzumának. A történet szerint Barry (akit ezúttal is Ezra Miller alakít) visszautazik az időben, hogy megakadályozza édesanyja meggyilkolását, ennek azonban beláthatatlan következményei lesznek.

A képregényekben Barry ezzel a húzásával sikeresen a feje tetejére állította az általa ismert világot. Atlantisz és Themüszkira háborúban áll egymással, Supermanről még hírből sem hallottak a Földön, Bruce Wayne-t pedig a szülei szeme láttára ölik meg, aminek a hatására az apja ölti magára a fekete köpenyt.

Hogy a filmben mi történik majd, azt még persze nem tudjuk, de a korábbi pletykák és az első concept artok alapján itt is számíthatunk érdekességekre: egyre biztosabb például, hogy a Tim Burton-féle filmek Batmanje visszatér, méghozzá Michael Keaton alakításában. A rajzokon továbbá Flash új szerkója is megcsodálható, amit egyébként maga Bruce Wayne tervezett.

A mozit Andy Muschietti és Barbara Muschietti (It) rendezi, míg a forgatókönyvet Christina Hodson (Birds of Prey) jegyzi. A hírek szerint Ben Affleck Batmanjét is láthatjuk majd benne.

11.
11.
n_csacsi
#10: Ne haragudj, de a sorozatbeli 45 perces Flashpoint nem vethető össze a képregénnyel és az animált sorozattal :) Nem akarok viszályt szítani, de azt az évadot kegyetlenül elszúrták a CW-sek...simán lehetett volna belőle egy teljes évados feldolgozás, nem lezárni 45 perc alatt!

Amúgy én ajánlom, hogy nézd meg az összes DC-s animált filmeket, mert tényleg nagyon jók :) Mivel több, mint 30 "mese" készült, így vannak olyanok, amik nem kapcsolódnak hozzá a Flashpoint paradoxhoz, de a neten tuti találsz kronológiai sorrendet :)
10.
10.
delphijos
#7: Na, “kivégeztem”. Nem volt rossz, bár - jó, végül is az egész szuperhős téma az - egy kicsit túl valóságtól elrugaszkodott volt hogy gyakorlatilag minden megváltozott. A sorozatbeli Flashpoint feldolgozás azért kevésbé volt drasztikus. De ha ezen túllép az ember akkor élvezetes.
9.
9.
godach
#8: Jajj, igen. Tényleg.
8.
8.
thelegendary
#1: Marha Wayne nem hallt meg, csak beleörült Bruce halálában, és ő maga lett a valoságuk "Jokere". Nézd meg újra, nevetés, elkent vérfolt a száján...
7.
7.
godach
#5: Ha az Injusticet ismered és tetszett, akkor tuti hogy ez is fog. Vagyis remélem :D
6.
6.
godach
#4: Igazából elsőre akkora élmény és újdonság volt nekem az öreg, borostás és brutális Batman, hogy valamiért nem is figyeltem pontosan. Viszont pontosítanék mert ha visszagondolok, akkor nem is Liam Neeson hanem inkább Clint Eastwood jut eszembe róla :)
5.
5.
delphijos
#1: Kösz a tippet. Rálesek, eddig kimaradt
4.
4.
Hab
#1: Csak Bruce hal meg a rablásban, az anyja életben marad. Amúgy nekem is az egyik kedvencem a Flashpoint Paradox. Lehet én is megnézem sokadjára :D
3.
3.
godach
#2: Ezt az egyet ismerem csak :/
2.
2.
Gykrizsi
#1: Az FP-hez köthető, egy univerzumban játszodó animációs filmek mind nagyon jók szerintem, ajánlom őket.
1.
1.
godach
A minap néztem újra a Flaspoint Paradox (mesét) ami számomra az egyik legjobb DC-s filmadaptáció és ötlet, szóval ennek a hírnek nagyon örülök.
Külön ajánlanám Neothecr-nek, akit úgy tudok, hogy Batman fan. Sztem neki is tetszene, mi lett volna ha Bruce és az anyuka hal meg, és az öreg Wayne-ből válik Batman. Headshot+brutalitás =Liam Neeson. Remélem sokan még fogják lesni, mert marha jó (film) lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...