DC-híreket mondunk a szombati FanDome előtt

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 21.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár a DC FanDome magyar idő szerint csak szombat este veszi kezdetét, már most beesett néhány érdekes látnivaló és infómorzsa a digitális esemény filmes nagyágyúiról.

Végül két részletben zavarják le az eseményt

Első körben azonban álljon itt egy kis közérdekű: habár a DC FanDome-ot az eredeti tervek szerint 24 órás eseménynek szánták, végül olyan mennyiségű műsorszámot pakoltak bele, hogy több panelbeszélgetést is párhuzamosan kellett volna megtartani. Ennek a rajongók értelemszerűen nem örültek, a DC pedig a menetrend módosítása mellett döntött.

Ennek megfelelően inkább két részletben zavarják le az eseményt. Augusztus 22-én, magyar idő szerint este 7 órakor veszi kezdetét a DC FanDome: Hall of Heroes, amely a legütősebb programpontokat, többek között az új DC-játékok bejelentéseit vonultatja fel, majd szeptember 12-én rajtol a DC FanDome: Explore the Multiverse, ahol további érdekességekre számíthatunk.

A rendezvény eseményeit csak a DC FanDome platformján keresztül nézhetjük, az első nap tartalmait háromszor fogják levetíteni. A második nap már valamivel kötetlenebb műsort ígért: itt mi válogathatjuk össze, hogy mit szeretnénk megnézni, és mindössze annyi megkötés van, hogy éppen 24 órát kapunk a videók elfogyasztására.

Logó és poszter érkezett a The Batmanhez

A hétvégi esemény egyik nagyágyúja a Matt Reeves-féle The Batman lesz, amit a rendező a mozi logójával és a FanDome apropóján összedobott poszterrel vezetett fel:

Ben Affleck újra Batman lesz

Noha mostanra elkönyveltük, hogy Ben Affleck szögre akasztotta Batman köpenyét, és végleg átadta a stafétát Robert Pattinsonnak, ez egyáltalán nincs így: a Vanity Fair értesülései szerint Affleck újra Batman lesz, méghozzá az Ezra Miller főszereplésével készülő Flash-filmben.

Mindez azért is érdekes, mert nagyon úgy tűnik, hogy nem ő játssza el egyedül a karaktert a moziban, a korábbi pletykák szerint ugyanis a Tim Burton-féle Batmanek főszereplője, Michael Keaton is visszatér.

Furcsán hangzik, miután azonban az adaptáció a 2011-es Flashpoint eseményt veszi alapul, lényegében bármi megtörténhet majd.

Teaser érkezett a Justice League: Snyder Cuthoz

Végül Zack Snyder is készült egy kis meglepetéssel a rajongóknak, ő a Justice League: Snyder Cut kapcsán tett közzé egy rövid teasert, amely több, eddig sosem látott jelenetet is felvonultat:

2.
2.
mdr88
Nem értem, miért nem csinálnak egy Batman Beyond - live action - filmet???
Michael Keaton, mint az idős Bruce Wayne és Nicholas Hoult, mint Terry McGinnis...
Ez már önmagában megérne a DC-nél egy brainstormingot... bár úgy néz ki nem szeretnének kitörni a középszerűségből :/
1.
1.
Hab
Egy Dark Knight returns adaptációt szívesen megnéznék Michael Keatonnal és Tim Burton rendezésével.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...