Felsorakozik az új Suicide Squad

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 22.
  • Cooltúra
Link másolása
A DC FanDome apropóján lehullott a lepel a James Gunn-féle Suicide Squad-film főszereplőiről. A pletykáknak megfelelően akadnak visszatérők az első moziból, de főleg új arcokkal találkozunk majd.

Bizonyára emlékeztek rá, hogy a Disney kirúgta, majd visszafogadta A galaxis őrzői-filmeket jegyző James Gunnt, a sztori egyik legfontosabb mellékterméke pedig az volt, hogy a rendező közben aláírt a Warnernél, hogy elkészítse a The Suicide Squadot, ami afféle soft reboot lesz. Ez azt jelenti, hogy bár akadnak majd olyan szereplők benne, akik már az első filmben is szerepeltek, alapvetően új arcokkal találkozhatnak a nézők.

A készítők a DC FanDome apropóján árulták el, hogy kikből áll majd az új Suicide Squad, és kifejezetten izgalmas színészgárda jött össze. A visszatérők között szerepel Margot Robbie (mint Harley Quinn), Joel Kinnaman (Rick Flag), Jai Courtney (Captain Boomerang) és Viola Davis (Amanda Waller), a többiek azonban mind újoncok, akik közül talán a legizgalmasabb név Idris Elba. A brit színész eredetileg Deadshotot játszotta volna el, miután Will Smith nem tudta vállalni az új részt, Gunn viszont az iránta való tiszteletből végül egy másik karaktert adott neki, így őt Bloodsportként láthatjuk majd a vásznon.

Rajta kívül érkezik még Michael Rooker (Savant), Flula Borg (Javelin), Alice Braga (Solsoria), Nathan Fillion (T.D.K.), John Cena (Peacemaker), Peter Capaldi (The Thinker), Pete Davidson (Blackguard), David Dastmalchian (Polka-Dot Man), Daniela Melchior (Ratcatcher), valamint Sean Gunn és Steve Agee - ők motion capture-rel és hang-alámondással testesítik meg Weaselt és King Sharkot.

Bónuszként egy werkfilmet is megnézhettek a 2021. augusztus 6-án érkező moziból.

10.
10.
SLi
#4: pedig nem mostanában fogja abbahagyni, Robbie már producer is volt a birds of prey-nél, de amúgy tényleg elkapta a karaktert (még a tipikus new jersey akkcentus is hibátlan pedig amúgy ő ausztrál), csak jó lenne végre egy olyan író is aki legalább enyyire érti a karaktert
8.
8.
Onion
Mennyire gagyi film lesz. Egyetlen pozítivuma: Harley Quinn normális külsőt kapott.
7.
7.
Anti4730
Kedves Gamekapocs! Es hol marad el az uj suicide squad jatek? Miota jarom az oldalt evek ota most fordul elo eloszor, hogy egy friss jatekbejelentes nem jelenik meg az oldalon!
6.
6.
AbsurdShark
Elég érdekesnek tűnik, de általában ha ennyi szereplő van egy filmben, az többnyire azt jelenti hogy egyikre sem jut elég idő.
5.
5.
#3: Amindenit, erre nem is gondoltam!
4.
4.
godach
Szerintem Robbie nagyon jó Harley ha nem az egyik legjobb DC-s karakter a filmvásznon, viszont nekem sok. Mellékszereplőnek vagy egy-egy jelenetre kihagyhatatlan mert tényleg jól nyomja az őrült libát, viszont három filmet is felhúzni rá...
Mondjuk az első még tetszett is, de a preyen már elaludtam. Az meg milyen már, hogy egy karaktert lecserélnek másra csak mert aki előtte játszotta az nem ér rá. Mennyi története lehet akkor? Töltelék...
3.
3.
Hunszi
Előbb a Knights 4 karakterrel, most meg ez...számomra ez csak egyet jelent, megint a képünkbe lesz tolva a nagy "közösségi élmény" a koop és a kupac online tartalom. Mivel pedig 4 karakter van, ezért a karakterek személyiségei csak felszínesen lesznek kialakítva, minimális fejlődéstörténet stb.

Kapunk megint egy ugra bugra több fős online mókát...köszi, csak tudnám, miért kell a valaha volt egyik legjobb single player szuperhősös játékot ilyent irányba eltolni...
2.
2.
Az elején elárulhatom, hogy nem láttam az első filmet, de .. tudjátok, amikor van az az érzés, hogy oké, nem is akarom megnézni. Aztán jött ez a Harley Quinn emancipációja, vagy mi a bánatos kilengés, amit szerintem még a kritikusok sem néztek meg, de ahhoz is rövid az élet, hogy én megnézzem. Hát most jön ez a... nem tudom rebootja annak a filmnek, ami talán 2016-os, vagy 17-es? Hát jó, whatever.
1.
1.
kamgecam
Ez viszont kibeba jó lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...