James Gunn visszatér a Disney-hez

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 16.
  • Cooltúra
Link másolása
A Deadline-nak a Marvel és a rendező is megerősítette, hogy amint befejezi az Öngyilkos osztag folytatásának munkálatait, visszatér A galaxis őrzői harmadik részéhez.

Tavaly júliusban jelentette be a Disney, hogy vállalhatatlan Twitter-bejegyzései miatt kirúgják James Gunnt, A galaxis őrzői-sorozat forgatókönyvíróját és rendezőjét. A döntéssel a stúdió nehéz helyzetbe hozta az éppen készülő harmadik epizódot, aminek a tervezett premierjét is el kellett halasztani, hiszen új rendezőt kellett keresni hozzá.

Állítólag több potenciális jelölttel is folytak a tárgyalások, de úgy tűnik, ezek nem jártak sikerrel, a Deadline ugyanis arról számolt be, hogy a stúdió visszahívta James Gunnt. Ezt a rendező is megerősítette a Twitter-oldalán, ahol egy rövid nyilatkozatban elmondta, törekedni fog arra, hogy tanuljon a múltbéli hibájából, illetve köszönetet mondott a Disney-nek a második esélyért.

A galaxis őrzői harmadik részének munkálatai ettől függetlenül nem fognak felgyorsulni, Gunn ugyanis időközben leszerződött a konkurenciához, ahol az Öngyilkos osztag második részét fogja rendezni. Ez azt jelenti, hogy csak azután csatlakozik ismét a stábhoz, amint befejezte most kezdődő projektjét a DC-vel.

10.
10.
#7: hát én a helyében mikiegér jelmezben tolnám meg a leia hercegnőnek öltözött pr-os csajszit... de úgy jó keményen. :D
7.
7.
NathanDrake
"köszönetet mondott a Disneynek a második esélyért." Nehogy már ő köszönje meg hogy vissza mehet, hanem a Disneynek kéne fényesre nyalnia a seggét hogy vállalja a rendezést.
6.
6.
xSHx
Én nem haragszom a Disney re. Sajna nekik is, mint nagy multicégnek megkellett felelni ennek az újhullámos PC hisztinek. Nem hiszem, h szívesen b@sztak kis Gunn al. Örüljünk neki inkább, h sikerült lecsengenie az ügynek és visszatáncoltak.
5.
5.
ollie92
Kellett ez a szardobálás kedves Mickey egér ???
3.
3.
Slik
a vilag alszent... ma mar semmit nem mondhatsz ki anelkul, h meglincselne valami soyboy, whiteknight stb a neten
2.
2.
Blueberry
1.
1.
Anti4730
Na, azert a karma csak visszaut, ha nem is minden helyzetben. Kellett a disneynek állszenteskednie, most jol elhuzodnak a munkalatok:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...