Megérkezett a The Batman előzetese is

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 23.
  • Cooltúra
Link másolása
A DC FanDome műsorán levetítették Matt Reeves Batman-filmjének első előzetesét, így megtudhattuk azt is, hogyan fest Robert Pattinson bőregérkosztümje ebben a sötét hangulatú, erőszakos adaptációban.

Néhány nappal ezelőtt már láthattuk a The Batman első poszterét és logóját, most azonban egy teljes előzetes vár minket, hála a DC FanDome hírcunamijának. A sötét lovag álarcát ezúttal Robert Pattinson viseli majd, legnagyobb ellenlábasa pedig a látottak alapján Rébusz lesz.

Matt Reeves korábban már elárulta, hogy a The Batman egy teljesen egyedi, saját történetet mesél majd el, nem a DC-képregények egyik már ismert történetszálát. A főszereplő Robert Pattinson mellett, ahogy a trailerben is láthattuk, feltűnik Zoë Kravitz is a Macskanő szerepében, Gordon felügyelőt Jeffrey Wright, Alfrédot pedig Andy Serkis alakítja majd. A rosszfiúk oldalán biztos, hogy találkozunk majd Colin Farrell Pingvinjével és és Paul Dano Rébuszával is.

Ahogy a legtöbb hollywoodi produkciót, a The Batmant sem kímélte a járvány, a forgatás ideiglenesen szünetel, de szeptembertől várhatóan újra folytatódik. A készítők 2021. október 21-re lőtték be a premierdátumot.

40.
40.
Aanash
Eddig a Nolan fèle Batman nekem a Batman.
Aztán lehet ez letaszítja a trónról.
De valahogy olyan fura nekem ez az egèsz.
A kifestett kopasz emberekről, meg a sápadt Pattinsonról nekem komolyan a Mad Max film jutott eszembe.
Ott volt mindenki ilyen fehèr.
Nekem ez túlságosan depresszív.
39.
39.
br1Koo
Jó lesz Pattinson a szerepre. Hihetetlen hogy még mindig azon akadnak fel egyesek, hogy játszott a twilightban.. Ennyi erõvel diCaprio is egy köcsög a mai napig, mert a Titanicban szerepelt.
38.
38.
kryszisz
#34: Beteg az a film, levitt az életről rendesen, de imádtam. És igen, nagyot alakít benne:)
37.
37.
adamsfamily
#26: Az első éves Batmannek hogy nézzen ki a jelmeze?
Az animációs filmben is ratyi ruhája volt,sőt ha jól emlékszem a legelején még símaszkban flangált.
36.
36.
silkgoat
#35: Na igen nekem mindig is a DC depis, borongós hangulata jött be, mint a Marvel disco, kivéve a pokmanust. :)
Jó film lesz ez. A színész jó, akárhogy is csillamfaszponi vámpír volt először. A történet még várós. Már a trailerben is mutattak nyomozós jeleneteket (vágásokat). A batmobil még odabasz rendesen. Nem kell ide a sci-fi urkatonas kinezet. :)
35.
35.
Macifasz
#33: Mert valszeg életükben nem olvastak még Batman képregényt.
34.
34.
DragonBleacPiece
szeirntem faxa robin lenne robert pattinsonból, mert az ő fizimiskája inkább arra hajaz, minden rosszallás nélkül mondom.. de batmanként is helyt fog állni, mivel jó színész. ajánlom mindenki figyelmébe pl a The Lighthouse c. filmet
33.
33.
ChrisE13
Nem értem miért hozzák fel sokan negatívumnak, hogy Pattinson Bruce Wayneje depressziósnak néz ki. A legtöbb Batman képregényben Bruce Wayne egy magányos, depressziós ember, aki nem tudja túl tenni magát azon, hogy a szeme láttára ölték meg a szüleit.
31.
31.
pityke0211
Legalább 2 dolgot nem értek:
1) miért kell ennyire sötétnek lennie. Darkos hangulatot lehet úgy is alkotni, hogy nem tök fekete a kép 90%a. Ez nekem olyan, mintha Zak Snyder ott állt volna Reeves felett és egy pálcával ütötte volna, hogy "Még sötétebbre, b*meg".
2) miért érezték kötelezőnek kiadni egy trailert egy olyan filmhez, amit még javában forgatnak, a végleges vágástól meg még egy év választja el? Aztán meg majd jön a lázadás, hogy a jelenetek fele bele se került a filmbe
27.
27.
NECROSMOKE
Ez szerintemmegosztó lesz. Elég fura Pattinsont bőregérként latni. Bruce Wayne fizimiska is fura. De meglátjuk mi sul ki belőle ?0?1 Riddler vágjátok?
26.
26.
Onion
Úgy néz ki a batman costumje, mint egy olcsó gagyi batman cosplayes. Előzetes alapján, sötét emos batman film lesz. Miért nem tudtak találni, egy hiteles színészt batman szerepére.
25.
25.
hedzsooo
22.
22.
kopic
Azta... Hat ez elegge sötét es depresszios volt!
19.
19.
godach
vagy mégjobb lol
https://i.redd.it/cxp36pqj83k11.jpg
18.
18.
godach
régen minden jobb volt xD
https://townsquare.media/site/442/files/2015/04/batman-and-robin-serial-630x420.jpg?w=980&q=75
14.
14.
kamgecam
#3: Az csak álca. Egy megtört, komplex, szilárd erkölcsi kódexel és akarattal rendelkező ember Bruce Wayne!
7.
7.
godach
#6: Nekem folyamatosan a Holló jutott eszembe amikor megláttam :D
6.
6.
Hab
#2: Szerintem Bruce Wayne-nek nem ideális, úgy néz ki a trailerben mint aki mindjárt felvágja az ereit, de az előzetes alapján kiváncsi vagyok a filmre. Tetszik ez a sötét, morózus hangulat.
5.
5.
zimonyini
Na ez eszméletlen jónak ígérkezik!
4.
4.
kryszisz
Nagyon bejött ez a trailer, jobban, mint vártam:O az meg, hogy a jelek szerint Riddle lesz a fő ellenlábas, hát királyság:)
3.
3.
godach
#2: Mondjuk, nekem kicsit depresszív mind darkos ami nem feltétlen baj, viszont ha jól emlékszem akkor Wayne úrfi egy nőfaló, playboy lenne amit mostanában igencsak hanyagolnak.
2.
2.
Yanez
Jó lesz ez és ahogyan sejteni lehetett Pattinson színészi képességével sincs baj.
1.
1.
Stack
Jónak tűnik :)
Eddig kellmes csalódás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...