Készül a Fall Guys mobilos változata

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 24.
  • Hír
Link másolása
A Fall Guys: Ultimate Knockout instant siker lett, így magától értetődő, hogy a Mediatonic és a Devolver is azon ügyködik, hogy minél több platformra eljuttassák a játékukat. Kínában már berendelték a mobilos változatot is.

PC-n és PlayStation 4-en már a megjelenés napján óriási sikert aratott a legújabb battle royale-őrület, a Fall Guys. A Mediatonic fejlesztőcsapata már korábban is tett néhány utalást arra, hogy előbb-utóbb több platformra, köztük Xbox One-ra és Nintendo Switchre is át szeretnék költöztetni a csetlő-botló zselébabokat, és úgy tűnik, hogy ez alól a mobilplatformok sem jelentenek kivételt.

A keleti játékpiac híreiről mindig jól informált Daniel Ahmad Twitteren elárulta, hogy a Bilibili nevezetű kínai techvállalat már le is csapott a kiadás jogaira, így gyakorlatilag garantált, hogy az ázsiai piacon hamarosan felüti a fejét a Fall Guys mobilos átirata. Arról egyelőre nincs hír, hogy ez a verzió később ellátogat-e nyugatra is, de az alapjáték sikereit figyelembe véve nem tudnánk semmiféle érvet felsorakoztatni ez ellen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...