Friss infók szivárogtak ki az új Call of Dutyról

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 25.
  • Hír
Link másolása
Már csak egyetlen napra vagyunk a Call of Duty: Black Ops - Cold War formális bejelentésétől, így egyre több újdonságot tudunk meg a népszerű FPS-sorozat következő részéről. Ezeket most össze is gyűjtöttük egy nagy hírcsokorba.

Legutóbb azt tudtuk meg a Call of Duty: Black Ops - Cold Warról, hogy a PC-s játékosoknak továbbra is a Battle.net-fiókjukat fogja bővíteni a széria legújabb része, most azonban a holnapi leleplező trailert megelőzve néhány egyéb érdekes információ és pletyka is befutott a játékról.

Az első érdekesség, ami a legújabb rész háza táján történt, hogy Kína miatt újra kellett vágni a korábban már publikált teaser videót: így a belinkelt előzetes pontosan egyetlen másodperccel és egyetlen kivágott képkockával lett kevesebb az összes YouTube-csatornán. Azt hiszem, sokan már kitaláltátok, hogy ez a jelenet a Tienanmen téri vérengzést ábrázolta, aminek a megtörténtét Kína a mai napig tagadja.

Az is kiderült, hogy a Call of Duty: Black Ops - Cold Wart a héten kétszer is láthatjuk majd mozgás közben, először a már beharangozott bemutatkozóvideóban augusztus 26-án, azután pedig rá egy nappal később, az idei, virtuális Gamescom nyitóestéjének a műsorában.

Eközben egyes rajongók érdekes részletekre bukkantak a Modern Warfare fájljainak a böngészése közben, többek között megtudtuk például, hogy a játék az első Call of Duty: Black Ops közvetlen folytatása lesz - így Mason és Woods is visszatérnek majd. Az is ismert most már, hogy az új rész háromféle kiadásban lesz kapható:

  • Standard Edition - nevéből adódóan ez a normál kiadás PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
  • Cross-Gen Bundle - akik erre a csomagra neveznek be, azok a PS5- és Xbox Series X-verziók megjelenésekor ingyenesen frissíthetik a jelen generációs példányaikat.
  • Ultimate Edition - a legteljesebb kiadás, ami a cross-gen verzió mellett három-három operátor- és járműfestést, illetve a különleges fegyvereket tartalmazó Land, Sea and Air pakkot, a Battle Pass Bundle-t és a Confrontation Weapon csomagot is tartalmazni fogja.


A pletykák szerint a Call of Duty: Black Ops - Cold War idén november 13-án érkezhet a boltokba, és a megjelenése előtt számíthatunk bétatesztre, valamikor szeptember végén vagy október elején, amibe az előrendelők hamarabb is belevethetik majd magukat. 

3.
3.
#2: En is kicsit vartam, de igy a battle.nettel es a csicskulassal, elment tole a kedvem.
2.
2.
vabe
Kár hogy így becsicskultak Kínának.
1.
1.
logic5
Battle pass mi? Mint a MW-nél. Megvetted a Battlepass edísönt kb 30 ropiért, amit aztán resetelnek minden szezonnál. Hurrá
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...