Tölthető az Observer: System Redux PC-s demója

  • Írta: gorien
  • 2020. augusztus 28.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Observer next-gen konzolokat célzó definitív változata, a System Redux karácsony környékén jelenik majd meg. A PC-s változat megerősítésével egy időben demót is kaptunk, amiben magunk vehetjük szemügyre, mennyit változott a játék.

A Layers of Feart készítő Bloober Team 2017-ben összerakta az Observert is, egy olyan cyberpunk közegben játszódó horrorjátékot, amiben az observer nevű rendfenntartók képesek mások elméjére rácsatlakozni. A csapat úgy döntött, az újgenerációs konzolok érkezését egy definitív kiadással köszöntik, ez a System Redux alcímet kapta.

A múlt héten, amikor a csapat egy videóban mutatta be, mennyit fejlődött az Observer, még nem tudtuk, hogy a PC-sek hozzájuthatnak-e a frissített változathoz. Ez többé nem kérdés, már hivatalosan is meg van erősítve a számítógépes kiadás, sőt már tölthető is a demója a Steamen. Hiába rendelkezik már valaki az Observer eredeti példányával, az nem kapja meg mellé az újat ingyen, de szeptember 15-ig nagy kedvezménnyel rendelheti elő, és még soundtracket és artbookot is adnak mellé.

1.
1.
hedzsooo
Demó 1 jó dolog de a magam részéről most ennél itt nem demózgatok. Ennek tuti megveszem a felújított változatát is, nagyon hangulatos szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...