Újra mozog a Crash Bandicoot 4: It's About Time

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 30.
  • Videó
Link másolása
Bőven kaptunk látnivalókat az idei Gamescomon a Crash Bandicoot 4: It's About Time-ból, és míg legutóbb főleg csak meséltek róla, most alaposan megfigyelhetjük mozgás közben többek között a Flashback-pályákat.

A legutóbbi videóban már hallhattunk a Crash Bandicoot 4: It's About Time Flashback-pályáinak a működéséről, a mostani előzetesben pedig közelebbről is szemügyre vehetjük őket. Ezek mellett persze más helyszínekbe is betekintést enged az új gameplay videó, de ezek már ismerősek lehetnek a korábban kiadott képekről és trailerekből.

A Crash Bandicoot: it's About Time október 2-án élesedik PlayStation 4-en és Xbox One-on, valamint az már biztos, hogy a játék később Xbox Series X-en is játszható lesz.

7.
7.
DarkLord
Én úgy voltam ezekkel a játékokkal, hogy elsőre mindet élveztem és végigtoltam, majd félreraktam. Viszont utána bármikor feltelepítettem pár pálya után, mindig töröltem, mert baromi idegesítő egy játék amúgy :D Ezt is megveszem, mert elsőre tuti élvezni fogom, ha utána többet nem is, nálam tipikusan az a játék, amire szívesen emlékszem, de nem szeretném mégegyszer újraélni egyik részt sem :D
1.
1.
DarkCrash
Hmm. Várós darab. Mire megjelenik addigra kiplatinázom az N Sane Trilogy-t
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...