Így fest jelenleg a Rune II

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Az augusztusi Future Game Show alkalmából megmutatta magát a hányatott sorsú Rune II, így kiderült, hogy milyen újdonságokra és változásokra számíthatunk a közeljövőben az akció-RPG-vel kapcsolatban.

Miután - finoman is szólva - nem volt épp zökkenőmentes a Rune II megjelenése, szerencsére tovább folytatódhatott a játék támogatása és fejlesztése, aminek a jelenlegi állapotát mutatták be a készítők a legutóbbi Future Game Show-n:

A fejlesztők nem ültek tétlenül a babérjaikon: teljesen megújul a harcrendszer, új dungeonök kerülnek be a játékba, és akkor még nem is beszéltünk a többi finomhangolásról, amit a játékon eszközöltek. A Rune II jelenleg csak PC-n elérhető, és ott is az Epic Games Store polcain keressük, de a közösségi menedzsert idézve: hamarosan Steamre és más PC-s platformokra is ellátogat a játék.

2.
2.
KopyAti
Eddig se volt jó, de most már legalább még sz@rabb!
1.
1.
crytek
Le a kalappal előttük, hogy a totális fail után még foglalkoznak vele. Mondjuk érthető mert a beleölt pénzből valami nyereség féle nem ártana.. De vajon lesz-e ebből egy újabb NMS? Szerintem már nem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...