Október végén rajtol a The Mandalorian új évada

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Napra pontosan kiderült, hogy mikor veszi kezdetét a Disney+-ra szánt The Mandalorian második évada. A sorozat munkálatait szerencsére nem érintette a koronavírus-járvány.

A Disney és a Star Wars közösségi felületein egy rövid közleményben jelentették be, hogy október 30-án rajtol el a The Mandalorian második évada. A Star Wars-sorozat forgatási munkálatait szerencsére nem érintette a járvány, mire Hollywood behúzta a kéziféket, Jon Favreau-ék már végeztek.

Izgalmasnak ígérkezik a folytatás, hiszen már az első évad záróepizódja is számos érdekes kérdést vetett fel, a pletykák alapján pedig olyan jól ismert karakterek tűnhetnek fel a második etap során valamilyen formában, mint Ahsoka Tano vagy Boba Fett. A hírek szerint a Disney már be is rendelte a harmadik szezont.

9.
9.
delphijos
Ja, a zenéje is jó, meg az epizód végén a art grafikák zseniálisak.
8.
8.
Aanash
Hát nem volt nagy durranás az első èvad, pedig annyira sztárolva volt. A dezertőr (?) nő tetszett a legjobban az egèszből semmi más.
7.
7.
adamsfamily
A 8 részből talán 4 tetszett,de a történet egy komplett szezon után se tudni,hogy hova tart.8 db 20 perces rész volt az egész mégis minimum 2-3 rész semmi más nem volt csak filler.Nem mondom hogy szar,mert van egy hangulata,de többnyire bazi unalmas és ráférne egy normális író.Az első szezont vártam,a második meg már nem is érdekel.
6.
6.
Fata Morgana
Várom szeretettel. az első évad is nagyon tetszett.
5.
5.
delphijos
#2: Hát hangulata van, meg látszik hogy SW “szerető” csapat csinálta, de nagyon hullámzik a színvonal, többnyire unalmas a történet, ami nagyon-nagyon lassan “csordogál”.
2.
2.
Zisten
#1: Pedig ez a sorozat nagyon minőségi SW lett.
Nagyon oda lett rakva.
1.
1.
godach
Nekem a Republic Commando mint játék nagyon bejött. Szeretem az ilyen nem szuperhősös, páncélos részeit a dolognak, pont ezért tetszett nagyon a Battlefield 2 kampánya is. Játékban még csípem a kotort, jedi academyt ész szinte mindet, de a filmeket képtelen vagyok megszeretni. Ezzel is szemezgettem, hogy jó lenne valami (asszonymiutánelaludtnézekegykisscifit) sorozat, de a Zsivány Egyesen kívül egy Star Wars film se jött be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...