The Witcher 3 - ingyenes lesz a next-gen frissítés

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 4.
  • Hír
Link másolása
A The Witcher 3: Wild Hunt is csatlakozik azon játékok sorához, amelyek a következő generációs konzolok megjelenésekor megkapják a maguk feljavított verzióját - mindezt ráadásul teljesen ingyenesen.

A lengyel CD Projekt RED csapatát már eddig is szívünkbe zártuk a fogyasztóbarát hozzáállásuk miatt, a hírnevükön pedig továbbra sem szeretnének rondítani.

Pontosan ezért, amikor megjelenik a The Witcher 3: Wild Hunt PlayStation 5-re és Xbox Series X-re finomhangolt kiadása, mindenki ingyenesen frissíthet majd a next-gen verzióra, akinek ott lapul a gyűjteményében a The Witcher 3 PC-n, PlayStation 4-en vagy Xbox One-on.

A next-gen kiadás rövidebb töltési időket, ray tracing-támogatást ígér és hiánytalan tartalmat ígér, de remélhetőleg a szebb látvány mellett végre a 60 fps is elérhető lesz minden platformon.

7.
7.
NECROSMOKE
A PS5 ennél a generációnál fog kiteljesedni teljesen. Itt mondhatni 3-4 új játék évente, a többi re-re-re...ÖTEZER ÉV MÚLVA...re-remastered játékok fognak jönni. Nevetséges. A GTA V már 3-ik generációra jön ki. És az online csak az első 3 hónapban lesz ingyenes. Pffffffff.
6.
6.
kirk
Elöbb lesz ray tracking a konzolokon a sztenderd, mint a 60 fps. Hát ez komédia,de hát biztos kell valmi hogy vakítsák a népet.
4.
4.
kryszisz
Óóó remek hír, így akkor már biztos a NG+. Csak remélem, hogy ez jobban sikerül majd, mint a HDR update, az annyira nem lett acélos, legalábbis PS-en.
3.
3.
ADMlN
One X-en már most is van 60 fps mode, szóval az max PS-en lesz újdonság.
2.
2.
#1: Igen?

Nem?

Miért, vagy honnan lehet tudni?

xU1oeuE.jpg
1.
1.
Kár, hogy a ray tracing nem kerül be a PC-s verzióba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...