Régóta várt bejelentésekkel készül a Ubisoft?

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 4.
  • Pletyka
Link másolása
Több forrás is arról árulkodik, hogy végre megtörhet a jég, és a jövő heti Ubisoft Forwardon bejelenti a francia stúdió, hogy nem csak a Splinter Cell-, de a Prince of Persia-sorozat is visszatérhet.

Az elmúlt években a Ubisoft gúnyos tréfát űzött, mind a Splinter Cell-, mind a Prince of Persia-játékok rajongóival, hiszen bár mind a két franchise-hoz hozzányúlt ilyen-olyan formában, de új részt egyik széria sem kapott. Azonban könnyen lehet, hogy ez hamarosan megváltozik.

Jason Schreier szerint ugyanis a jövő hét csütörtökön esedékes Ubisoft Forwardon jelentik be a korábban már (szintén általa) pletykált Prince of Persia-remake-et. Schreier általában megbízható információkkal rendelkezik, de azért előre még senki ne bontson pezsgőt.

A herceg mellett talán Halász Samu is visszatérhet, nemrég ugyanis a francia stúdió megújította a Splinter Cell védjegyet. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy szeptember 10-én bejelentenek hozzá egy rendes folytatást, de mint tudjuk, a remény hal meg utoljára.

Mi mindenesetre örülnénk, ha nem csak a Netflixen látnánk viszont Samet, ahogy a Prince of Persia-sorozat is visszatérhetne - a VR-szabadulószoba mellett - PC-kre és konzolokra.

6.
6.
Chrysh
De, de! Jönni fog...mobilra! :)
5.
5.
Drazhar
Elég sokszor megettük már ezt, ezúttal nem fogom.
A legutóbbi Ubi event is borzasztó csalódás volt.
3.
3.
Slik
a ket legjobb ubi cim de nyilvan azt nyomjak helyettuk amit eleg atszinezni es mar adhatjak is el ugyan annyiert egy szammal nagyobb far cry es ac neven
2.
2.
Gykrizsi
Nem, én mer nem hiszem el és kész, hosszú évek óta semmi, de persze minden évben platykálják, hogy most aztán tényleg itt van, majd a nagy semmi.
1.
1.
adamsfamily
Jó lenne ha bejelentenék bármelyiket,mert már unalmas a sok OW szar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...