Crash Bandicoot 4 - bemutatkozik Tawna

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 8.
  • Videó
Link másolása
A PlayStation Underground jóvoltából újabb 14 percnyi gameplayt kaptunk a Crash Bandicoot 4: It's About Time-ról, amelyben bemutatkozik a játék utolsó irányítható karaktere: Tawna.

Nagyon közel járunk már a Crash Bandicoot 4: It's About Time megjelenéséhez, ezért érthető módon napról napra egyre több gameplay felvétel érkezik a játékból. A PlayStation Undeground csapatának köszönhetően most egy bő 14 percen keresztül leshetünk bele a játék egyik játszható karakterének a játékmenetébe, és mindezt a Toys for Bob művészeti vezetője, Josh Nadelberg tolmácsolásával kísérve:

Valamint az is kiderült, hogy az Activision tovább folytatja jó(nak nem mondható) szokását, így csak azok a játékosok vethetik bele magukat a Crash Bandicoot 4 demójába szeptember 16-án, akik előrendelik digitálisan a játékot. Mindenki másnak október 2-ig kell kibírnia, ekkor érkezik ugyanis a játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

10.
10.
x360player
#9: Úgy ám, állítólag lesz olyan hosszú, mint trilógia együtt.
Az viszont 100%, hogy itt is a platina lesz a célom, akárcsak az előd esetében, így meg biztos vagyok benne, hogy leköt majd több 10 órára.
9.
9.
DarkLord
Ez a hajós/kalózos pálya eszméletlen jó lett. Meg , amit eddig láttam belőle pálya design és pálya ötletesség az el van találva rendesen. 4 óránál több lesz, mert baromi sok pálya lesz a játékban ígéret szerint.
8.
8.
Blueberry
#7: Azt én se mondtam,ha crash rossz irányba változott volna,de benne van pakliban,hogy az egész game lesz 4óra és “örüjjjjé”
7.
7.
x360player
#6: Ezzel maximálisan egyetértek, de a Crash esetében pont nem igaz szerintem.
A játék alapjai változatlanok, némelyik karakter kinézetén módosítottak valamennyit, de nem érzem, hogy bármi is tirpák, vagy degenerált lenne.
Ha Crash egy transzgender pan-szexuális bandicoot lenne, aki közben borznak vallja magát, azon én is felháborodnék, de itt semmi nem utal erre.
6.
6.
Blueberry
#5: Szerintem valamilyen szinten igaza van,nézd meg régebbi film sorozatok újabb részeit vagy régebbi video gamek újabb részeit...de ez nagyon sok mindenre igaz
5.
5.
x360player
"Tirpák, és degeneráció" azért, mert máshogy néz ki egy karakter, wtf? :D
El is hangzik egyébként, hogy egy másik dimenzióból jön, ott meg kinézhet bárhogy.
Nem értem mi ez a sírás, biztos vagyok benne, hogy lesz eredeti skin is.
4.
4.
DarkCrash
#1: Mert ilyen tirpák világot élünk. A mai degenerációnak erre van igénye. Sajnos ez van. Mint ahogy mondani szokás haladni kell a korral.
2.
2.
cyberstaker
#1: Reménykedjünk hogy lesz klasszikus skin hozzá, mert ez tényleg borzalmas.
1.
1.
AnimeWarlord
Nem tudom miért kell a karakterek ábrázolását tirpákká alakítani, nekem ez nemannyira jön be. A játék viszont annál inkább, szeretettel várom a polcomon sorakozó összes eredeti ps1-es crash mellé :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...