PGR3 Roadshow Magyarországon

  • Írta: Daks
  • 2007. március 21.
  • Hír
Link másolása
Ha szereted az őrületes sebességet és a füstölgő gumabroncsok illatát, akkor a PGR3 Roadshow versenyzői között a helyed! A száguldás elkezdődött!
Ha szereted az őrületes sebességet és a füstölgő gumabroncsok illatát, akkor a PGR3 Roadshow versenyzői között a helyed! A száguldás elkezdődött!


Ha van bátorságod összemérni a tudásod az ország legjobb autóversenyzőivel, akkor eljött a Te időd! Ha kedvet kaptál a versenyzésre, akkor még nem késő jelentkezni a helyi Media Markt vagy Saturn áruházak erre kijelölt helyein! Hozd magaddal barátaidat, hogy profi körülmények között versenyezhessetek az értékes díjakért! Az elmúlt hétvégén lebonyolított elődöntőn már kiderült, hogy csak a legprofibb és a leggyorsabb reflexekkel bíró pilótáknak van esélyük részt venni az országos döntőn. A döntőn, ahol már csak a 16 legjobb számára marad hely. Addig is gyakorolj és készülj a következő megmérettetésre!

A következő elődöntők időpontjai és helyszínei :

Március 24 (szombat) : Budaörs és Árkád
Március 25 (vasárnap) : Mamut és Westend
Március 31 (szombat) : Megapark és Stop Shop
Április 1 (vasárnap) : Pólus és Szolnok
Április 6 (péntek) : Europark és Szeged
Április 7 (szombat) : Miskolc és Debrecen
2.
2.
Daks
#3 richiie: Pólus BP és Szolnok. A Westendbe sincs Mammut! :D A ";" jel felsorolás volt, de javítottam "és"-re, mert tényleg félreérthető
1.
1.
Daks
#4 névtelen: Hopsz tényleg, javitom! köszi :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...