Így néz ki az Xbox Series X doboza

 • Írta: Baloo
 • 2020. szeptember 10.
 • Képek
Remélhetőleg nem unjátok még az xboxos híreket, mert az elmúlt 24 órában nem szűkölködtünk bennük, és továbbra sem lassítunk. Ezúttal egy kanadai áruház mutatta meg, hogy milyen dobozban keressük majd az Xbox Series X-et.

Megnyitotta a hírcsapot a Microsoft az Xbox Series-konzolokkal kapcsolatban, ennek köszönhetően az elmúlt órákban folyamatosan kapjuk az érdekességeket az új Xboxokról. Nemrég a kanadai La Source áruház is beszállt az infók szivárogtatásába, és megvillantotta, hogy milyen dobozban kell majd keresnünk az Xbox Series X-et a boltok polcain:

Valamint érkezett még egy extra kép is, aminek hála egy eddig még nem látott szögből is megcsodálhatjuk a konzolt:

Végezetül pedig álljon itt egy kis emlékeztető, hogy a következő játékokat már biztosan tolhatjuk az új konzolokon, amikor azokat kicsomagoljuk november 10-én a fentebb látható dobozból:

 • Assassin's Creed: Valhalla (a többi platformon is ekkor várható)
 • Destiny 2: Beyond Light (szintén)
 • DiRT 5 (PC-re, PS4-re, Xbox One-ra november 6-án érkezik)
 • Fortnite
 • Gears Tactics (Xbox One-ra szintén ezen a napon lesz elérhető)
 • Tetris Effect: Connected (PC-re és Xbox One-ra is megjelenik aznap)
 • Watch Dogs: Legion (PC-re, PS4-re, Xbox One-ra változatlanul október 29-én jön)
 • Yakuza: Like a Dragon (a többi platformon november 13-án esedékes)
28.
Fata Morgana
#27: Talán így jobban láthatóak a konzol dimenziói.

https://www.youtube.com/watch?v=va6qVQWoG7c&feature=youtu.be
27.
Fata Morgana
Ezt a nagy kör alakú talpat lekapom az biztos, a meghajtó miatt fektetve fogom használni.
Az amúgy is csak a vertikális pozícióhoz kell így tuti levehető.
26.
Yanez
Na ez a doboz tetszik! Az alsó képhez pedig annyit, ha nem tudnám miről van szó, lehet rá sem jönnék, hogy mi az. :D
22.
dvs00
Nem hittem volna, hogy eljon az idő, de jelen pillanatban Rtx 3080 jobban megéri mint ez.
18.
Josi21
#16: Gondolom az asszonyra, barátnőre is megy a ponyva használat után. :D Amúgy szét lehet szerelni és úgy kitakarítani. OneX, szét, össze, kb 20 perc. ;)
17.
Ooorky
#16: Vagy cementgyárban laknak, hogy ennyi gondot okoz nekik a por...
16.
RangerFox
Komolyan átlátszó vékony ponyvával takarjátok le a nappali közepén lévő eszközeiteket, ha nem használjátok? Ez nem túl életszerű, Dexter jut róla az eszembe, ő is így készítette fel a terepet a gyilkosságok előtt. :D
15.
amadeusz gyermeke
#8: Na nemvagyok egyedül. Ém mindent takarók. Még tvt is. Légypiszok ellen stb
14.
delphijos
#10: Nekem standby-on az X sose hideg. Én nem takarnám le.
10.
Marcus88
#9: Nekem is volt konzolom amit takargattam,de csak kikapcsolás után fél órával,mire lehűlt!
9.
elgeri
#8: Ebben az a 22-es csapda, hogy ez egy szellőző, nem olyan tanácsos letakarni :( Vagy nagyon oda kell figyelni, hogy kikapcsolás után csak később, mikor már tényleg lehűlt... macer na! Nekem tetszik a design, de nem tartom a por miatt praktikusnak a nagy felső nyílásokat.
8.
Oldman
Én a ps4 pro-mat polcon belül tárolom/használom, csak akkor nincsen a tetejére rátéve terítőfólia, mikor be van üzemelve. Kikapcsolás után egyból megy rà a védőfólia. Aki a box esetében ennyire nem lesz képes, hogy védje a nem olcsó konzolját, az megérdemli a sorsát.
5.
PodMAN
#4: Fektesd el és levan a gond.
3.
cobrausa24
Johnny007-nek szerintem igaza van. Az igaz, hogy kifújja a levegőt rajta azon a rácsos részen és akkor nem megy bele a por, de kb. csak akkor :) Ha az ember elmegy dolgozni, iskolába vagy akárhova, akkor azért jó pár óra eltelik és aki úgy hagyja a konzolt, addig az apró, finom szállingózó porszemek azért meglátogatják a konzolt is és már belemegy por. Nyilván ez egy bizonyos idő után fog jobban meglátszódni, hogy ott összegyűlt egy kis porocska (illetve a ventilátor hangján is ez észrevehető egy idő után), viszont ha valaki mondjuk használat után pár perccel később letakarja és úgy hagyja néhány órán után, akkor az valamicskét jobban segít a porosodás megelőzése érdekében.

Amúgy amikor megláttam az alsó képet az Xbox-ról, akkor az volt az eszemben, hogy tök jó, hogy elölről hűtő, fentről szúnyogháló vagy nokedliszaggató és oldalról meg hangfalnak néz ki, csak kár, hogy nem úgy funkcionál, mert akkor határozottan megérné a pénzét :D Viccet félre téve az egyszerű téglalap alakja miatt elképzelhető, hogy optimális hűtést garantál a belsőségek számára, de majd kíváncsi leszek a tesztekre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...