Végre mozgásban az Immortals: Fenyx Rising

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 10.
  • Videó
Link másolása
Meglepően laza előzetessel nyitotta meg a Ubisoft Forward műsorát az Immortals: Fenyx Rising. Az ókori Görögország megannyi csodája és szörnye vár arra, hogy isteni erőket uralva hőssé váljunk.

A korábban Gods & Monsters címen ismert játék nemrég nyerte el hivatalosan is az Immortals: Fenyx Rising elnevezést, néhány napja pedig egy Microsoft Store-szivárgás leplezett le róla néhány képet és infót. Ahogy várható volt, a Ubisoft Forwardon formálisan is bemutatkozott végre. A Fenyx Rising az ókori Görögországba kalauzol minket, ahol hősünket irányítva az istenek erejét forgatva kell felfedeznünk a világot, útközben megtisztítva azt az alvilágból szökött szörnyektől.

Az Immortals: Fenyx Rising december 3-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on és Series X-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, valamint Nintendo Switchen és Stadián, utóbbira ingyenes demót is kap a megjelenés előtt.

2.
2.
Darksiders84
Remélem hogy nem lesz elbaszva mert nekem ez egyenlőre jobban város mint az AC vagy WD és bizakodok tényleg mert eléggé tetszik.
1.
1.
Marvin42
Le se tagadhatná a God of War alapot, szinte végig felfedezhető valamelyik részből 1-1 mozzanat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...