Immortals: Fenyx Rising PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Görög mitológiára építő akció-kalandjáték.

Ezeket a címeket hozza a Game Pass augusztus második felére

Izgalmas összeállítással készült a Microsoft augusztus második felére. A PC-n, Xbox-konzolon vagy a felhőben játszó Game Pass-előfizetők nyolc újabb játéknak örülhetnek.

2025-ben láthatjuk az Immortals: Fenyx Rising következő részét

Ami jó eséllyel nem is folytatás lesz, hanem egy polinéz mitológiára építő spin-off, legalábbis Jeff Grubb forrásai szerint. A játék még annyira a fejlesztés nagyon korai szakaszában jár, hogy 2025 tűnik reális céldátumnak.

Új Immortals és Prince of Persia készülhet

A mindig megbízható Tom Henderson értesülései szerint a Ubisoft körülbelül húsz fejlesztéssel készül a közeljövőre. Ezek egy részének egy nagyszabású műsort is tervez tartani még az E3 előtt.

Ingyenes hétvégét tart az Immortals: Fenyx Rising

Ha eddig kimaradt volna, akkor a napokban nagyszerű alkalmat kaptok arra, hogy kipróbáljátok az Immortals: Fenyx Risingot. A Ubisoft nyíltvilágú akció-kalandjátéka egészen szerda délutánig pörgethető PC-n.

Immortals: Fenyx Rising - Season Pass teszt

Az Immortals: Fenyx Rising izgalmai még messze nem értek véget. A szezonbérlet három DLC-jében új vidékekre látogatunk: Fenyx az Olümposz kihívásaival küzd, keleten Ku indul kalandra, Ash pedig az elveszett istenek nyomába ered.

Immortals: Fenyx Rising - traileren az új DLC

Tegnap befutott az Immortals: Fenyx Rising utolsó kiegészítője, a The Lost Gods, ami egy felülnézetes akció-RPG-vé változtatja az alapjátékot. A legújabb videó pedig tényleg olyan érzést kelt bennünk, mintha egy másik cím előzetesét néznék.

Immortals: Fenyx Rising - nyakunkon az utolsó DLC

Már csak pár napot kell aludnunk, hogy a kezünk között foghassuk az Immortals: Fenyx Rising harmadik és egyben utolsó DLC-jét, The Lost Godsot. Az új kiegészítő úgy felforgatja az alapjátékot, hogy alig ismerünk majd rá.

Immortals: Fenyx Rising - a kanyarban az új DLC

Még ebben a hónapban befut az Immortals: Fenyx Rising második kiegészítőcsomagja, a Myths of the Eastern Realm, amelyben magunk mögött hagyhatjuk Görögországot, és ellátogathatunk a Távol-Keletre.

Rekordszámokat hozott az év vége a Ubisoftnak

Mig a 2019-es év végén nem sok újdonságot tudott villantani a Ubisoft, 2020 utolsó három hónapját alaposan megtolta a cég, ami érződött a számain is. Az Assassin's Creed: Valhalla óriási siker lett.

Tölthető az Immortals: Fenyx Rising demója

Tegnap befutott az Immortals: Fenyx Rising első letölthető tartalma, emellett pedig megkaptuk a játék demóját is - ha eddig vacilláltál a vásárlással, nem is találnál jobb segítséget a döntéshez!