Immortals: Fenyx Rising PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Görög mitológiára építő akció-kalandjáték.

Felfedték a PlayStation Plus teljes márciusi kínálatát

Bár a State of Play prezentációjának a részeként már kerültek nyilvánosságra címek a PlayStation Plus kínálatából, azért akadnak még újdonságok ebben a hónapban.

A State of Play lerántotta a leplet a PlayStation Plus márciusi kínálatáról

A bejelentések és a trailer-áradat szünetében a State of Play műsora bemutatta, hogy mire számíthanak a PlayStation Plus előfizetők márciusban.

Több stúdió is a Stadia-játékok és -profilok kimentésén dolgozik

A jövő év elején végleg lehúzza a rolót a Google Stadia, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden játék és mentés megy majd a levesbe. A Ubisoft, a Bungie és az IO Interactive már dolgoznak az ügyön.

Ezeket a címeket hozza a Game Pass augusztus második felére

Izgalmas összeállítással készült a Microsoft augusztus második felére. A PC-n, Xbox-konzolon vagy a felhőben játszó Game Pass-előfizetők nyolc újabb játéknak örülhetnek.

2025-ben láthatjuk az Immortals: Fenyx Rising következő részét

Ami jó eséllyel nem is folytatás lesz, hanem egy polinéz mitológiára építő spin-off, legalábbis Jeff Grubb forrásai szerint. A játék még annyira a fejlesztés nagyon korai szakaszában jár, hogy 2025 tűnik reális céldátumnak.

Új Immortals és Prince of Persia készülhet

A mindig megbízható Tom Henderson értesülései szerint a Ubisoft körülbelül húsz fejlesztéssel készül a közeljövőre. Ezek egy részének egy nagyszabású műsort is tervez tartani még az E3 előtt.

Ingyenes hétvégét tart az Immortals: Fenyx Rising

Ha eddig kimaradt volna, akkor a napokban nagyszerű alkalmat kaptok arra, hogy kipróbáljátok az Immortals: Fenyx Risingot. A Ubisoft nyíltvilágú akció-kalandjátéka egészen szerda délutánig pörgethető PC-n.

Immortals: Fenyx Rising - Season Pass teszt

Az Immortals: Fenyx Rising izgalmai még messze nem értek véget. A szezonbérlet három DLC-jében új vidékekre látogatunk: Fenyx az Olümposz kihívásaival küzd, keleten Ku indul kalandra, Ash pedig az elveszett istenek nyomába ered.

Immortals: Fenyx Rising - traileren az új DLC

Tegnap befutott az Immortals: Fenyx Rising utolsó kiegészítője, a The Lost Gods, ami egy felülnézetes akció-RPG-vé változtatja az alapjátékot. A legújabb videó pedig tényleg olyan érzést kelt bennünk, mintha egy másik cím előzetesét néznék.

Immortals: Fenyx Rising - nyakunkon az utolsó DLC

Már csak pár napot kell aludnunk, hogy a kezünk között foghassuk az Immortals: Fenyx Rising harmadik és egyben utolsó DLC-jét, The Lost Godsot. Az új kiegészítő úgy felforgatja az alapjátékot, hogy alig ismerünk majd rá.