Mafia: Definitive Edition - a gengszterek élete

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 11.
  • Videó
Link másolása
Két hét van már csak hátra, hogy kezünkbe vehessük a felújított Mafiát. Az új előzetes a gengszteréletérzést hivatott megragadni, amit átvezetők és gameplay-felvételek keverékével illusztrál.

Hamarosan kikerekedik a Mafia Trilogy, már csak két hét van ugyanis hátra a Mafia: Definitive Edition megjelenésééig. Az elmúlt hetekben záporoztak a reklámanyagok: beleshettünk Lost Heaven városába, a gameplayből is kaptunk egy 17 perces válogatást, most pedig egy gengszter hétköznapjait illusztrálják a Hangar 13 srácai.

A Mafia: Definitive Edition szeptember 25-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

12.
12.
godach
Aki szerint a Mafia 2 rossz (szerintem sem olyan mint az első de nem is rossz) az nézze meg ezt a vidit: https://www.youtube.com/watch?v=yw5NkRmTztQ
Vagy ha nem lusta akkor olvassa el ezt a blogot: https://www.gamekapocs.hu/tag/frankblack/blog/8707/legjobb_sandbox_jatekok_2007_2014_part2 :)
11.
11.
GAMEROD
Az első rész örökzöld. A 2-3 rész pocsék. Egyrészt hiányzik belőlük az első rész hangulata, és rengeteg olyan hiányosságuk van, ami az első részben mind benne van. Pedig anno nagyon vártam a második részt, az első értékeléseknek nem akartam hinni hogy annyira pocsék lett, de kipróbálás után be kellett látni. Rengeteg ordító félkész, kihagyott dolog, rengeteg copy/paste objektum a térképen pl. benzinkutak, büfébódék ugyanazok eladóstul mint egy utcával odébb. Ilyet 2010-ben megjátszani már bukta, 1997 körül volt ez a megoldás divat, mikor 8MB ram volt a gépekben.
10.
10.
kryszisz
#8: Én csak a második résszel játszottam (eddig), konkrétan az egyik legalulértékeltebb játéknak tartom, én legalábbis imádtam:)
6.
6.
DarkLord
Spoiler.

"Mr. Salieri sends his regards!" :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...