Second Extinction - hamarosan rajtol a korai verzió

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 16.
  • Korai verzió
Link másolása
Noha az eredeti tervek szerint a Second Extinction korai hozzáférésű változata még ebben a hónapban elrajtolt volna, ez végül nem fog összejönni. Azért túl sokat így sem kell rá várni: október közepén már irthatjuk is a mutáns dinókat!

Generation Zerót jegyző Systemic Reaction mutáns dinókra cserélte az óriásrobotokat, a legújabb kooperatív lövöldéjében hárman irthatjuk majd a tömegesen érkező őshüllőket. A játék korai hozzáférésű változatára már nem is kell sokat várnunk, az ugyanis október 13-án rajtol el a Steamen, méghozzá 25 dolláros árcédula mellett. A Second Extinction később Xbox One-ra és Xbox Series X-re is meg fog jelenni.

Az Early Access-kiadás négy karakterrel, tíz, egyenként öt fejlesztési szinttel rendelkező fegyverrel, hat küldetéssel, illetve hét helyszínnel rajtol el, ezenkívül különféle módosítókat állíthatunk be a csapatunk számára a bevetések előtt, felturbózhatjuk a páncélunkat, emellett ideiglenes játékfajtákkal, köztük egy hordamóddal játszhatunk majd. A korai változat folyamatosan frissül majd az ígéretek szerint.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...