Jövő héttől ingyenes a Rocket League

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 16.
  • Letöltés
Link másolása
Már csak hét napot kell várni, hogy az elmúlt évek legsikeresebb kisautós focijátéka ingyenessé váljon. A váltás után kizárólag az Epic boltjában lehet beszerezni a játékot, de természetesen a már megvásárolt steames példányok nem vesznek el.

A nyáron derült ki, hogy a Psyonix kisautós futballjátéka, a Rocket League ötévnyi működés után pénzügyi modellt vált, free-to-play lesz. Ezzel együtt maga mögött hagyja a Steamet is, PC-n kizárólag az Epic Games Store-ban lehet majd beszereznie annak, akinek korábban nem volt meg. Eddig nem volt dátumunk az átálláshoz, most már van.

Szeptember 23-án válik ingyenes játékká a Rocket League, és ha már az Epicről beszélünk, rögtön egy Fortnite-crossoverrel, a Llama-Ramával nyit. A modell támogatásához kicsit áthangszereltek néhány játékbéli dolgot (például a rangsorolást), de azon túl nem kell komolyabb változásra számítanunk: a játék épp olyan lesz, ahogy az elmúlt években megszokhattuk, csak most már a kozmetikai elemek eladásából tartja fent magát.

Korábban az is kiderült, hogy PlayStation 4-en és Nintendo Switchen nem kell a játékhoz PlayStation Plus- vagy Nintendo Switch Online-előfizetés sem. Ugyanakkor jelenlegi információink szerint az xboxosoknak továbbra is rendelkezniük kell hozzá Xbox Live Golddal.

1.
1.
Gaboo77
Ez az egy érdekes viszont, hogy az Xbox esetén az ingyenes játékokhoz is kell az előfizetés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...