Hogwarts Legacy - megnyílik a varázslóvilág

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Végre megtudhattuk, hogy miben mesterkedik az Avalanche és a Warner Bros. A Hogwarts Legacy a Harry Potter-univerzum múltjába vezet bennünket, ahol friss varázslótanoncként felfedezhetjük Roxfort ősi titkait.

Nem véletlen, hogy a Hogwarts Legacy címében nem szerepel minden idők leghíresebb varázslótanonca. A nyílt világú akció-szerepjáték eseményei több mint egy évszázaddal előzik meg Harry Potter kalandjait, így Roxfort mágikus iskoláját annak fénykorában, a kései 1800-as években fedezhetjük fel.

Jó diákként megtanulhatunk majd számtalan varázslatot, bájitalokat főzhetünk, megszelídíthetjük a varázslóvilág csodálatos lényeit, de a kalandok nem érnek véget az iskola falain belül. Számtalan titok és veszély vár ránk a külvilágban is, ahogy azt első előzetes is nyíltan bemutatja:

Úgy tűnik tehát, hogy a Warnernek tényleg akadt még ütőkártyája, így nem is csoda, hogy végül nem váltak meg a videojátékos divíziójuktól. A most bemutatott játékukat a Harry Potter-játékokra szakosodott belső stúdiójuk, a Portkey Games és az Avalanche szállítja.

A Hogwarts Legacy 2021-ben érkezik, a PlayStation 5 mellett pedig PC-n, PS4-en, Xbox One-on és az Xbox Series-konzolokon is tiszteletét teszi.

4.
4.
Slik
ez ha egy jo jatek lesz egy 20 eves almot valt valora
nagyon nagyon drukkolok
3.
3.
KopyAti
Remélem vmi jó harcrendszert tesznek alá!
2.
2.
Onion
Ebből előzetesből, nem tudom milyen mínőségű játék lesz. Ha igazak a leak infok játékról, akkor nagyon jó játék lesz.
1.
1.
JohnSpartan
Elég jól néz ki első látásra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...