Total War Saga: Troy - jönnek az amazonok

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 18.
  • Letöltés
Link másolása
Az ókori Görögország hamarosan megismeri a legendás és rettegett női harcosok haragját a Total War Saga: Troy Amazons kiegészítőjében. Ahogy az alapjáték esetében történt, ez is ingyenesen beszerezhető lesz egy ideig.

A Total War Saga: Troy egyedi módját választotta a startnak: megjelenésekor 24 órán át ingyenesen letölthető volt az Epic Games Store-ból. Az akciót zajos sikerként könyvelhetjük el, 7,5 millióan csaptak le a Creative Assembly játékára. A Troy első Hero Packja hasonló utat követ, ám ezúttal nem egy napig, hanem két hétig tehetjük zsebre ingyen a DLC-t szeptember 24-gyel kezdődően.

Az amazonokkal érkező kiegészítő két hőst ad a játékhoz: Hippolüté királynőt és testvérét, Pentheszileiát. Mindketten saját frakciót hoznak magukkal, kapnak egyedi küldetésláncolatot, és egy kizárólag az amazonokra jellemző egységfejlesztési funkciót, az Initiation Ritest.

Ahhoz, hogy a DLC-t megszerezhessük, szükségünk van egy Total War Access-fiókra, amit összekapcsolunk az epices felhasználónkkal – ehhez segítséget találtok a Total War oldalán.

1.
1.
hedzsooo
"WHERE DO I SIGN UP FOR TOTAL WAR ACCESS?
From the 24th of September 2020, go to https://www.totalwar.com/access-amazons/."

Magyarul 24-től lehet majd reggelni rá, de király, hogy ingyen ez is bezsákolható lesz. :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...