TESO - végéhez közeledik a Skyrim témájú év

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 20.
  • Letöltés
Link másolása
Ebben az évben Skyrim élvezte a főszerepet a The Elder Scrolls Online-ban. A tematikus kiegészítők sora véget ér novemberben, amikor a Markarth DLC pontot tesz az ezekben felvázolt történet végére.

Livestreamben fedte fel a Bethesda a The Elder Scrolls Online Skyrim témájú kiegészítőinek utolsó darabját, a Markarthot. Az év elején megkezdett, vámpírok és vérfarkasok körül bonyolódó történet novemberben a végéhez ér, és ezzel lezárul a Dark Heart of Skyrim elnevezésű eseménysorozat. 

A Public Test Server játékosai már holnap kipróbálhatják, mit tartogatnak még a fejlesztők, a hivatalos megjelenés azonban november 2-re esik a PC-sek számára, és november 10-re a kontrollosoknak. Ahogy a korábbi DLC-k esetén is volt, a Markarth prológusa máris ingyen játszható mindenki számára, felkészülendő az utolsó küldetésfolyamra.

Maga a DLC az ESO Plus-tulajdonosoknak ingyen jár majd, a többiek a játékban vásárolhatják meg. Jövő héttől egy Lost Treasures of Skyrim elnevezésű esemény is élesedik, amely kincsvadászatra invitálja a játékosokat.

5.
5.
PiszkosFred
#4: Jogos, ez esetben tényleg felejtős az ESO, mert az új kiegek és DLC-k 80%-a sztori és ahhoz kapcsolódó csoportos tartalom, a maradek 20% meg új class/szakma/stb.
4.
4.
Hab
#3: Nem azt mondtam amúgy, hogy ne lenne mit csinálni a játékban, hanem azt hogy nem nagyon tud újat adni nekem. Maximum a sztoriért játszanék vele, de abban nincs kihívás. DLC-s dungeon-öket hanyagoltam, mert a klánom vagy haldoklott, vagy volt egy bejáratott csapatuk amibe én nem fértem bele, puggal meg nem megyek neki az ilyesminek. Trialok nem igazán tetszenek az ESO-ban, párat megcsináltam hm-ben is, de nekem kicsit kaotikus az egész. Teljes felszerelésem legendary, még ha nem is az aktuálisan optimális set-ek, de vhogy nem vonz újabbak kifarmolása, mert a játékstíluson az sem fog változtatni.
3.
3.
PiszkosFred
#2: Veterán dungeonok hard modeban? A DLC-sek is? A régi és új raidek/trialok hard modeban? A Maelstrom aréna veterán szinten? Ezek megvannak és már ezek sem elég nagy kihívások? :)
2.
2.
Hab
#1: Hát én a legutóbbi kiegészítőt már meg se vettem, valahogy nem érzem hogy nagyon újat tudna adni nekem a játék. Esetleg, ha valami új fegyver kerülne be, vagy valami víz alatti dolog. A sztorik érdekesek, de semmi kihívás nincs bennük nagy karakterrel. Erre kitalálhatnának valami hard mode-ot, jobb jutalmakkal stb.
1.
1.
Extol
TESO már akkorára hízott hogy nem győztem szabad hellyel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...