Rocket League - indul az első szezon

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 21.
  • Videó
Link másolása
A napokon belül ingyenessé váló Rocket League struktúrája komoly változtatásokon esik át. A nagy változások közepette elindul a játék szezonális rendszerének első felvonása - ezt részletezi a legújabb előzetes.

Ha követtétek a Rocket League frissebb híreit, akkor nem jelenthet újdonságot, hogy a játék szeptember 23-án újféle üzleti modellre vált: minden platformon ingyenesen focizhatunk majd, PS4-en és Switchen pedig még a megszokott online előfizetésre sem lesz szükségünk. Erről és a legutóbbi látványos előzetesről néhány napja mi is beszámoltunk, most pedig érdemes pár szót említeni az új szezon újdonságairól is.

Az új frissítéssel ugyanis kezdetét veszi a Season 1 - bizony, a Rocket League is átveszi a free-to-play játékok népszerű, szezonbérlettel megtámogatott modelljét. Ennek megfelelően a legújabb kozmetikai extrákat a Rocket Pass Premium szintjein találjuk majd, de az új napi kihívások is tartogatnak majd ajándékokat. Az új kompetitív szezonnal élesedik a játék bajnoksági rendszere is, amely a nagyobb mainstream sportágak kieséses struktúráját emulálja majd.

2.
2.
DarkLord
#1: Semleges :D Bár, majd kipróbálom nem sok reményt fűzök hozzá, hogy lekössön.
1.
1.
Yanez
Én csak azt nem tudom megérteni, hogy akkor ez most jó vagy rossz hír?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...