Csak jövőre jön a The Falcon and the Winter Soldier

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Miután hónapokra leállt a forgatása, talán nem meglepő annyira, de mostanra a Disney hivatalosan is megerősítette, hogy csak jövőre kerül fel a Disney+ kínálatába a The Falcon and the Winter Soldier.

Habár a Disney több olyan élőszereplős sorozatot is betárazott a Disney+-ra, amelyek szerves részei lennének a Marvel filmes univerzumának, ezek közül idén már csak a WandaVisiont kapjuk meg - és könnyen lehet, hogy ez lesz az egyetlen MCU-tartalom, amivel a rajongók 2020-ban vigasztalódhatnak.

Ahogy arról már beszámoltunk, márciusban a The Falcon and the Winter Soldier forgatását is leállították a koronavírus-járvány miatt, és júliusban az is egyértelművé vált, hogy a sok hónapos lemaradás következtében biztos, hogy nem fog összejönni a sorozatnak az eredetileg tervezett augusztusi premier.

Új céldátumot azóta nem kaptunk, a minap azonban a Disney hivatalosan is megerősítette, hogy csak 2021-ben számíthatunk az Anthony Mackie és Sebastian Stan karaktereit főszerepeltető adaptációra.

3.
3.
godach
#1: Igazából mit várunk ettől a filmtől? Persze azon kívül hogy Scarlett Johansson gyönyörű formás popsija és görög szóprákész szája?
Félre ne érts, én csípem a színésznőt de mintha mindent a seggével akarnának eladni. Szeretem a szuperhős filmeket, főleg azok fognak meg amik nem mindennaposak (arrow vagy flash sorozat) vagy pl szerintem Manu Bennett a világ legjobb Deathstroke-ja csodás eredettörténettel, így nem tudom elképzelni hogy Johansson azon kívül hogy pucsít, mit tud nyújtani majd egy 90 perces filmben.
Ott volt a Wonder Woman Gal Gadottal (amire mintha úgy emlékeznék hogy köpködtél, és bocs ha tévedek) de az tényleg egy olyan vagány kis film volt, ahol nem éreztem az izzadtságszagú kemény nőt, viszont éreztem azt hogy ez egy karakteres, erős személyiség aki ettől még nő. Jó volt a történet, jó volt az egész egyszer (vagy talán 2x-3x-is láttam már)
Ebből viszont nem nézek ki semmit. Mármint, nem látok benne potenciált csak azok részéről akik imádják Scarlett idomait. De ha tévedek, szívesen olvasom
2.
2.
manderel
#1: Ez sorozat lesz, és jön előtte még a WandaVision is.
1.
1.
hedzsooo
A Black Widow jon majd novemberben, legalabbis eddig ugy fest, nem? Igazabol en csak azt vartam iden a MARVEL Univerzum filmes felhozatalabol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...