Ingyenes hétvégét tart a The Division 2

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 22.
  • Akció
Link másolása
A Ubisoft jó előre szólt, hogy amennyiben nem lenne programunk a hétvégére, akkor ők tudnak egyet ajánlani: szeptember 24-27. között ingyenesen lövöldözhetünk a The Division 2-ben, méghozzá az összes platformon.

Csütörtök este elvileg megérkezik a hűvösebb és esősebb őszi időjárás, így a Ubisoft keresve sem találhatott volna nekünk megfelelőbb időpontot, hogy ingyenes hétvégét tartson a The Division 2-nek. A játékot ráadásul egyes platformokon már el is kezdhetjük letölteni, hogy csütörtökön ezzel ne kelljen majd vacakolni.

Az ingyenes időszak szeptember 24-től egészen szeptember 27-ig tart, és PC-n, PlayStation 4-en, valamint Xbox One-on is egyaránt elérhető lesz. PC-n semmi másra nem lesz szükségünk, csak egy Uplay- vagy Epic Games Store-kliensre, ahogyan PlayStation 4-en is elég csak letöltenünk a próbaverziót, és már mehet is a játék - nem kell hozzá PS Plus-tagnak lennünk. Xbox One-on azonban Xbox Live Gold- vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetés nélkül nem tudjuk majd élvezni a The Division 2 ingyenes hétvégéjét.

A hétvégén elért eredményeink természetesen megmaradnak, vagyis ha úgy döntünk, hogy beruházunk a The Division 2-re - amit a hétvégén hatalmas kedvezmények keretein belül ejthetünk meg -, akkor onnan folytathatjuk Washington felszabadítását, ahol legutóbb abbahagytuk.

6.
6.
CitromH
#4: Egy főleg grindolásra épített multiplayernél elég vicces ez a kijelentés.
5.
5.
NECROSMOKE
4.
4.
markoci555
kár hogy a fele elmegy mert dolgozok, de ha még lesz ingyen hétvége, akkor ezt is ingyen fogom kijátszani :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...