Xbox Series X - úgy néz ki, sokakat megkavart a név

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Sejthető volt, hogy ha a Microsoft túlzásba viszi a sok X-et a konzoljainak a nevében, akkor az előbb-utóbb megzavarja majd az embereket. Úgy tűnik, hogy most pontosan ez történt az Amazon vásárlóinál.

Közeledik a generációváltás, és - hasonlóan a PlayStation 5-előrendelésekhez - az Xbox Series X konzolokra is sokan szerettek volna lecsapni. Viszont nagyon úgy néz ki, hogy a név sokakat megkavart, és helyette Xbox One X-et raktak a kosarukba.

Legalábbis elég nehéz mással megmagyarázni, hogy az Amazonnál az elmúlt napokban elképesztő mértékben, egész pontosan 747 százalékkal megugrottak az Xbox One X eladásai. Ezek alapján lehet, hogy mégsem kellett volna a Microsoftnak ennyire erőltetnie ezt a rengeteg X-ezést, mert ezzel most jól összezavarták a vásárlókat, akik talán nem is értik, hogyan jutottak ilyen olcsón egy next-gen masinához.

Érdekes egyébként, hogy a hasonlóan megtévesztő nevű Xbox Series S esetében ilyesmire (egyelőre még) nem került sor.

61.
61.
adamsfamily
Én az irányítót jobban várom,mint a gépet.Gépet majd talán pár év múlva veszek,viszont egy irányítóra beruházok.Az egyik amúgy is már elég gatya és az új működik a One-al.
59.
59.
Sandic1994
#30: XBOX 360, XBOX 460, XBOX 560...?
53.
53.
ADMlN
#52: Én a Game Pass-os bundle-re repültem rá, mert a CP már megvan a Limited Edition One X végett. :D
52.
52.
delphijos
#50: Na, ha már egy embernek hasznos volt egy komment már megérte. Azért gyorsan megnéztem hogy biztos Series X-et rendeltem. :D Mondjuk modositottam, mert annyira olcsó bundle-ban a CP 2077 hogy nem tudtam kihagyni.
50.
50.
ADMlN
#15: Jó hogy szóltál, majdnem nem vettem észre a levelet.
Durva, hogy mekkora a kereslet az új konzolokra, kíváncsi leszek az első heti eladási adatokra. Elemzők szerint a Sony és a Microsoft is rekordokat fog dönteni.
48.
48.
Hab
#27: Az emberek többsége ilyen, lövésük sincs mit vásárolnak és ezt a cégek ki is használják rendesen.
47.
47.
Zuzmo
Felmész az Amazon.com-ra beírod, hogy Xbox X. Az első találatra azt írja, hogy "Currently unavailable". Áhá. (Ez a Series X) Alatta ott van a többi, például bundle, vagy sima $450.00 áron $499.99 ről leértékelve. Egyszerű user megveszi ezt, az ár is stimmel, csak ez One X.
46.
46.
Fata Morgana
Az "értő" olvasás dekadenciája ami kezdi jellemezni a jelen kor emberét, kicsúcsosodni látszik.
Pedig a megjelenési dátumát kellett volna nézni a next-gen konzolnak és "lőn világosság mondá az úr".
43.
43.
DarkCrash
Ilyen az mikor a technika fejlodesevel egy huzamban az emberek egyre butabbak. Lehet itt kifogasokat keresni hogy ezert meg azert, de ha arra van esze hogy leskelodjon facen, meg megossza az eletet, nehogy mar ne tudjon utana jarni a dolognak ami kb 2-3 perc.
41.
41.
Gerzson95
Nem probléma az ha valki tudatlan. A gondok ott kezdődnek amikor nem néz utánna annak amit rendel. Plána ha az egy drága konzol. Itt még azt se lehet mondani, hogy "rásózták" .
37.
37.
Slik
nem tudom engem is siman osszekavart eddig a nev es kb csak 1-2 hete tudom most pontosan mi micsoda
persze nyilvan ha tobbszaz eurot kene most elkoltenen azert utananeznek a kosarbarakas elott mit is veszek, de az megint mas dolog
36.
36.
Neo1989
Igazából csak a megjelenési dátumnak kéne utánanézni. De aki ehhez is lusta.
35.
35.
Josi21
#34: Kezdődik... :D Troll cimbinek még soha nem adtam igazat, de most kivételesen neki van igaza. :)
29.
29.
Josi21
#25: Nem hinném, hogy a nyerészkedők lennének a buták, bár ki tudja, mai világban. :)
27.
27.
Yanez
#26: Van olyan vásárló is, aki úgy tudja jól tudja, így nem néz utána. Mindenkivel előfordult már, hogy biztos volt a dolgában, aztán nézett egyet. Aki viszont úgy megy venni egy ilyen drága konzolt, hogy valójában lövése sincs és tényleg nem veszi azt a két perces fáradságot, hogy utánanézzen, az meg is érdemli.
26.
26.
adamsfamily
#18: Na jó,de a bevásárlólistán,ha búza finom liszt helyett réteslisztet veszel nagyjából 200-300 Ft-os tétel,ezek a konzolok viszont nem olcsóak(mondjuk azt is fogyatékosnak tartom,aki a lisztet összekeveri).Kettő perc nagyjából kikeresni.Ha valaki ennyi pénzt akar kiadni,az minimum hogy utána néz.
25.
25.
Gaboo77
Én azon borulnék be a röhögéstől, ha nem a vevők cseszték volna el, hanem a beállított elővásárló botok, amiket a sok pofátlan nyerészkedő beállított! Na ezt kenjék akkor a hajukra! :D
21.
21.
Josi21
#18: Van Tudatos vásárló és Tudatlan... Senkit sem akarok megbántani, de kb 5perc utánna járni. Aki erre képtelen vegye meg az előző gent ! Úgy fog vele 5 évig játszani a gyerek, rokon, vagy ő maga, hogy észre sem veszi mivel játszik. Konzol, ennyi a lényeg. :D
19.
19.
delphijos
#18: Főleg hogy sokan akik teszem azt a gyereknek vettek boxot, nem is tudták hogy van belőle egyáltalán egy másik “verzió” is. És látták hogy ez nem ugyanolyan mint ami otthon van...
18.
18.
delphijos
#16: Miért debil az aki esetleg nem tudja hogy van XBOX ONE X, meg XBOX SERIES X ? Én is úgy gondolom / már akkor úgy gondoltam hogy nem volt a legszerencsésebb névválaszás. Hány ember van aki közértben összezavarodik ha csak egy bevásárlólista van nála ?
16.
16.
crytek
Sok a debil ez van...Mondjuk ennek nagy része úgyis vissza lesz víve mikor leesik a tantusz
15.
15.
delphijos
#14: Nekem most küldött levelet a Konzolvilág, hogy kell előleg, mert csak akkor garantálják hogy lesz gép.
12.
12.
delphijos
Én a név cikknél pont ezt mondtam.... kar jönni azzal hogy “buták” az emberek. Ezt egy cégnek tudnia kell hogy a többség az. A Nintendonak szinte ugyanez a baja volt a Wii U-val. Sokan azt hitték hogy a kontroller csak Wii kiegészítő.
9.
9.
Josi21
Ehhez nem kell gémernek" lenni, ha buta hozzá ott a gugli"... Ja, hogy ahhoz is buta. ;)
6.
6.
Josi21
Ezek szerint az Amazonon túl sok értelmi fogyatékos vásárol... Szvsz semmi újdonság nincs, régi xox új xsx. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...