Tovább csúsznak a Marvel-filmek

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 24.
  • Cooltúra
Link másolása
A koronavírus-járványnak köszönhetően a mozik továbbra is félgőzzel üzemelnek, így beigazolódtak a híresztelések. A Disney csak jövőre küldi moziba Black Widow saját filmjét és a többi MCU-projekt is újabb hónapokat tolódik.

Múlt héten értekeztünk arról, hogy a Disney valószínűleg nem ítéli szándékosan bukásra az MCU soron következő filmjeit, így tovább csúszhatnak az idei év végére bejelentett premierek. A tegnapi nap folyamán hivatalosan is megerősítették ezt, így már biztos, hogy az idei év utolsó pár hónapja is Marvel-filmek nélkül telik majd, de számos más produkció is hasonló módon késleltetve lesz.

Ennek értelmében kaptunk néhány új premierdátumot is. A jelenlegi állás szerint a Black Widow 2021. május 7-én kerül moziba, ezzel gyakorlatilag egy teljes évvel lekésve az eredetileg eltervezett premierjét. Ezt követi július 9-én a Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, november 5-én pedig az Eternals.

Az MCU-tól elvonatkoztatva, számos más Disney-projekt is tovább tolódik. Ilyen például a The King's Man, a Kingsman: A titkos szolgálat előzménysztorija, amelyet 2021, február 12-én küldenek vászonra. Az eredeti tervek szerint októberben debütáló Death on the Nile végül csak december 18-án kapja meg a premierjét, ezzel elfoglalva a Spielberg-féle West Side Story-remake helyét - az utóbbi egy teljes évet késik majd. Hasonlóan járt a Deep Water is. Patricia Highsmith regényének filmes adaptációja 2021. augusztus 13-án jelenik meg, ezzel összesen kilenc hónapot csúszva. Némi öröm az ürömben viszont, hogy a legújabb Pixar-film, a Soul megtarthatja a november 20-i premierjét.

3.
3.
Mortis
#2: Pont ezt csinàlta a Disney plus az Artemis Fowl-lal s a Mulan-nal, csak 30 dollárèrt, ami egy csöppet borsos
2.
2.
Grabowsky30+
Annyi lehetőség lenne már digitálisan terjeszteni ezeket a filmeket, ok a mozi más persze, de szerintem már kicsit ki vannak az emberek éhezve valami új filmre. Ha azt mondanák adjál 2ropit és megnézheted az xy új filmet otthon szerintem adnék.
1.
1.
hedzsooo
Na, akkor eleg nagy az esely ra, hogy a Top Gun 2 sem iden jon majd decemberben, kar
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...