Sztorielőzetesen a The Medium

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 24.
  • Videó
Link másolása
A Tokyo Game Show apropóján jelentkezett egy új kedvcsinálóval a The Medium, a Bloober Team legújabb horrorjátéka. A trailer több kulcsfontosságú karaktert is felvonultat, így a Troy Baker alakította főgonoszt is láthatjuk.

A The Medium főhősnője Marianne, aki nem csak a mi valóságunkat, hanem azzal párhuzamosan egy szellemvilágot is képes bejárni, ezt a különleges adottságát pedig aktívan ki kell majd használnunk ahhoz, hogy legyűrjük a horrorjáték fejtörőit, és túléljük a ránk váró nehézségeket.

A mostani sztorielőzetes a főbb karakterekre fókuszál, így például megismerhetjük Sadnesst, aki az elhagyatott Niwa Hotelben tengeti a mindennapjait, és láthatóan jóban van Marianne-nel, valamint a The Maw-t is, aki a játék főgonosza, nem mellesleg pedig Troy Baker hangján szólal majd meg.

A The Medium az idei ünnepi szezonban jelenik meg PC-re és az Xbox Series-konzolokra, és az Xbox Game Pass kínálatában is elérhető lesz. A fejlesztők egyébként nem csak ezzel az egy címmel várják az új konzolgenerációt, hiszen az Observer: System Redux is novemberben érkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...