Next-gen nyitócím lesz az Observer: System Redux

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A Bloober Team cyberpunk horrorjátékának felújított, kicsinosítgatott változata az újgenerációs konzolokat célozza elsősorban, ezt eddig is tudtuk. Most már azt is tudjuk, hogy a konzolok megjelenésének napján játszható is lesz.

Az Observer: System Redux a Bloober Team 2017-es Observerének felújított változata lesz, ami kifejezetten a next-gen gépeket célozza. Ennek kedvéért feltupírozták a látványt (a változást a nyáron prezentálták), és még a sztoriba és a küldetésekbe is belenyúltak néhol, hogy Daniel Lazarski nyomozó kalandja tényleg újszerű legyen.

Az első bejelentés óta azt is megtudtuk, hogy a PC-sek sem maradnak System Redux nélkül, és tekintve, hogy már mind a Microsoft, mind a Sony bejelentette a saját gépének premierdátumát, így végre a Bloober Team is előállhatott a játéka megjelenési időpontjával.

Az Observer: System Redux ugyanis nyitócím lesz mindkét next-gen konzolon: november 10-én játszható lesz Xbox Series X-en és PC-n, november 12-én pedig PlayStation 5-ön is. Mindhárom platformon 30 dollárba fog kerülni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...