Mortal Kombat 11 - vissza az 1995-ös mozifilmhez?

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 24.
  • Pletyka
Link másolása
Adatbányászok szerint jó esély van rá, hogy a Mortal Kombat 11 egyik készülőfélben lévő DLC-je az 1995-ös filmváltozat előtt tiszteleg majd. Ki ne venné jó néven, ha a játék karakterei a mozis színészek hangján szólalnának meg, nem igaz?

A Mortal Kombat 11: Aftermath májusi megjelenése óta nemigen hallottunk a NetherRealm játéka felől, azonban könnyen lehet, hogy ez hamarosan megváltozik: mit szólnátok például egy olyan DLC-hez, amely az 1995-ös filmváltozat előtt tiszteleg majd?

Adatbányászok szerint ugyanis jó esély van rá, hogy valami ilyesmin dolgozik a fejlesztőcsapat. Először egy YouTube-csatornára, majd a Warner Bros. sokatmondó letiltása után Redditre került felkerült anyag alapján nagyon úgy fest, hogy a frissítés telepítése után a Mortal Kombat 11 karaktereit a moziban feltűnő színészek szólaltathatják meg, a linkelt videóban pedig már hallhatjuk is, amint Christopher Lambert, Linden Ashby és Bridgette Wilson elmondják Raiden, Johnny Cage és Sonya Blade jól ismert mondókáit.

Bármi is legyen az igazság, két dolgot érdemes megjegyezni a hivatalos megerősítésig/cáfolatig: egyfelől a NetherRealm egyszer már visszahozta Cary-Hiroyuki Tagawát, a film Shang Tsungját, hogy szólaltassa meg újra a karaktert, másrészt néhány hónappal ezelőtt volt egy szivárgás, amely szerint Kitana, Liu Kang, Raiden, Shang Tsung és Johnny Cage is megkaphatja a filmes kinézetét.

Ezek alapján nehéz nem arra gondolni, hogy készül a csapat valamire az idén huszonöt éves adaptációval kapcsolatban.

21.
21.
#13: +1 pontosan így érzek én is
17.
17.
#4: te se vagy normális az biztos. koerográfiák rosszak? alakítások?
Menjél igyál még valamit.
16.
16.
#3: hagyjad már a gyenge-lelkűeket! Goro karaktermodelljétől eltekintve, ami mára akkor is gyengécske volt, a legjobb játék-adaptáció film.
beleköthetetlen, aki szidja csináljon jobbat. Ma is megállja ahelyét, persze csúnyán öregedett a CGI de akkor is.
15.
15.
Grabowsky30+
Nekem a Spawn film volt ilyen, hogy nem kellett volna újra néznem mai szemmel. Pedig régen imádtam, a filmet is meg a képregényt mai napig őrzöm a magyar kiadású képregényeket. De a film annyira gagyi lett már, hogy szinte nézhetetlen.
13.
13.
Aanash
Nekem nincs bajom a filmekkel, sőt a mai napig èlvezem mindkettőt.
A CGI rèsze nem zavar, sőt kb semmi, mivel ez egy egyszerű film.
Igazából a mai filmeket rühellem inkább nosztalgiázok.
12.
12.
godach
#11: xDDD
Én imádtam Duncan MacLeodot is :P
11.
11.
Heldengeist
#10: Néhány éve megnéztem az összes Hegylakó mozit, még a rögtön DVD-re kijövő borzalmakat is. Na a forrás az tényleg egy élmény. Általában nem rúgok be filmezés közben, de ahhoz muszáj volt.
10.
10.
Ooorky
#9: Na és az ötödiket? :D
9.
9.
Heldengeist
#6: Már milyen értelemben nincs? Egy jó film mindig is jó marad.
Plusz semmi hasonlítgatás nem volt a hozzászólásomban, kivéve, hogy ez szarul néz ki:
https://townsquare.media/site/622/files/2013/04/mk08.jpg

#8: A hegylakót ez azért ilyen mértékben közel sem érintette. Lambert tud színészkedni, ha akar, a filmet nem tolták tele CGI-vel, a praktikus effektek pedig még ha grandiózusságukban ma már sokaknak ingerküszöb alatt van, sokszor még mindig hitelesebbek, mint egy modern CGI.

https://youtube.com/watch?v=txXXRfUco0s&t=719

Na a második és harmadik részek, na azokat tényleg nem ajánlom.
8.
8.
manderel
#4: Érdekes, de ugyanez a helyzet Christopher Lambert másik klasszikusával, a Hegylakóval is. A maga idejében nagyon szerettem, de olyan rosszul öregedett, hogy inkább újra sem nézem. Attól tartok lerombolnám vele a kellemes emlékeket is.
7.
7.
godach
#6: Szerintem inkább a mai igényekre gondolt és azt pedig tökéletesen megértem.
Nemrég néztük újra a Múmia című remekművet és bár én még mindig nagyon élveztem, azért eljárt felette az idő (még úgy is, hogy sok szép megoldás van benne). :)
6.
6.
habaen
#4: Nem kötekedni akarok, de semmi értelme nincsen összehasonlítgatni más mai filmeket egy 25 éves filmmel!
5.
5.
godach
#4: Jó tanácsot mindig megfogadok :D
4.
4.
Heldengeist
#3: De nem is nézted újra gyerekkorod óta, pláne nem nosztalgiaszemüveg nélkül. Ha elfogadsz egy tanácsot, ne is tedd. Gyeekként én is szerettem, de néhány éve újranézve, az alakítások rosszak, a koreográfoák pocsékak, a CGI borzasztóan öregedett (főleg Reptile), és úgy általában a simán rossz és a már nekem kínos határán billeg.
3.
3.
godach
Nekem olyan érthetetlen, hogy mindig szidják ezt a filmet, holott nekem "gyerekkorom" egyik legjobb videójátékos filmje volt a Street Fighterrel együtt. Emlékszem, hogy féltem Bisontól és Goro-tól. :D
2.
2.
habo
Inkább a robotokat tennék bele!
1.
1.
Gerzson95
Inkább mk-s karakterekkel bővíthetnék a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...