Rocket League - jót tett neki a free-to-play modell

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 25.
  • Biznisz
Link másolása
Megtörtént a PC-s Rocket League korábban már beharangozott digitális költözködése, amitől először bár bedőltek a szerverek, úgy látszik, ez sem vette el a játékosok kedvét az autós focitól.

Két nappal ezelőtt a Rocket League nem csak átköltözött a Steamről az Epic Games Store-ba, de pénzügyi modellt is váltott a játék, így PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is ingyenesen játszható lett. Ahogyan az várható volt, ezt meg is érezték a szerverek, amelyek azonnal bedobták a törölközőt a játékosok rohama láttán.

Mindezek ellenére továbbra is hatalmas az érdeklődés a Rocket League iránt, a Psyonix vezetője, Corey Davis, büszkén posztolta, hogy az egyszerre jelen lévő játékosok száma átlépte az egymilliós határt. Ilyen számokat a legfelkapottabb játékok, mint például a CS:GO, vagy a Dota 2 szokott produkálni, szóval mindenféleképpen megsüvegelendő teljesítmény.

Valószínűleg az is jót tett a játék népszerűségének, hogy PC-n nem csak ingyenes lett a Rocket League, de az Epic most még 10 eurós kuponokat is osztogat a letöltések mellé.

9.
9.
DarkLord
Kipróbáltam letoltam a bevezetőt meg 3 online meccsen , lőttem 3 gólt meg összetörtem más kocsiját azt ennyi volt számomra, ebben semmi több nincs.
8.
8.
crytek
#7: Számomra szintúgy az epicé...
7.
7.
#2: Ritka szórakoztató az állandó vergődésed az Epic ellen. :D
6.
6.
Darksiders84
#4: Ja érdekes volt most első nap vigyorogtam milyen ügyes vagyok lövök párat aztán tegnap olyanok voltak hogy csak pislogtam.
5.
5.
delphijos
#2: Továbbra sem világos hogy az üzleti életben ez miért valami evil dolog, azért meg hogy egy tehetős cég kompletten megvesz egy másikat , azért meg üdvlövés jár....
4.
4.
Ooorky
Még több csaló lett, tényleg jót tett neki...
3.
3.
semike
Én négyedik éve tolom, nagyon jó.
2.
2.
crytek
"Epic most még 10 eurós kuponokat is osztogat a letöltések mellé"

Next phase: Új regek 50€/$-t kapnak ezek mást ugyse tudnak...sőt bevezetik a reflinkes meghivást akkor mindezt megduplázzák majd...
1.
1.
Darksiders84
Nem igazán rajongók a fociért sőt egyáltalán nem izgat de ezt kipróbáltam most és egész érdekes élmény kifejezetten pozitív mondjuk lehet csak kezdeti öröm és hamar elég lesz de amúgy egész jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...