Baldur's Gate III - a románcokról bővebben

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
Újabb fejlesztői videónaplóval jelentkezett a másfél hét múlva rajtoló Baldur's Gate III, amelyben ezúttal a karakterek közti romantikáról és intim kapcsolatokról is szó esett. A Larian Studios mindkettőre igen komoly hangsúlyt fektetett.

Szerdán nem voltunk elragadtatva, amikor kiderült, hogy egy hetet csúszik a Baldur's Gate III korai változatának indulása, de a rossz hír mellé érkezett némi jó is, ugyanis a fejlesztők egy vadonatúj videónaplót osztottak meg a nagyérdeművel:

Akárcsak a fejlesztők korábbi játékaiban, a Baldur's Gate III-ban is különböző módokon alakul majd a kapcsolat a díszes kompániában, legyen az pozitív, vagy akár negatív hatású. A játék vezető írója, Sarah Baylus elmondta, hogy azt szerették volna elérni, hogy ezek a kapcsolatok valódinak tűnjenek. Valakivel hasznos lesz összedolgozni, valakivel közös lesz a karakterünk célja, de olyan illetővel is összefuthatunk, akivel egyszerűen csak élvezet csevegni és együtt kalandozni.

És ha már élvezet: a játékból - a modern RPG-khez hűen - nem hiányzik természetesen a szex sem, aminek a kidolgozását nem vették félvállról a belga fejlesztők a fenti videót elnézve.

1.
1.
kanguru
Viccesen hangzik a 4k kepernyon 1 cm-es kis hangyak szerelmi elete.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...