Spider-Man: Miles Morales - ingyenes lesz a frissítés

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 25.
  • Hír
Link másolása
Elég nagy a fejetlenség az elmúlt napokban a Spider-Man-játékok PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös kiadásait illetően, amit most a Sony igyekezett röviden tisztázni. Van egy jó és egy rosssz hírünk is.

Kezdjük a rossz hírrel: a Sony is megerősítette az Insomniac Games által közölt szomorú válaszokat, miszerint a Marvel's Spider-Man: Remastered kizárólag a Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Ultimate Edition részeként lesz elérhető. A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően természetesen a PS4-es Spider-Man is futni fog PlayStation 5-ön, csak éppen a Remastered-változat extrái nélkül, így azoknak az élvezetéhez mindenkinek a teljes árat kell majd fizetnie az Ultimate Editionért.

És akkor most jöjjön a jó hír: a Sony azt is megerősítette (via Kotaku), hogy akik PS4-re vásárolják meg a Marvel's Spider-Man: Miles Moralest, azok egy ingyenes frissítéssel a PS5-verzióra is benevezhetnek majd, amikor lecserélik a konzoljukat. Valamint opcionálisan választható lesz PlayStation 4-en is a 20 dollárral drágább kiadás, amelyben már benne lesz az alapjáték remasterelt verziója.

26.
26.
Marcus88
#25: Tudtommal csak az exek lesznek 30 (évi 1-2-3 darab) a többi ugyan annyi mint X-en.
És lehet vele várni pár hónapot nem kötelező megvenni megjelenéskor.
Valamint ott a használt lemez is megveszed 30 ért végigjátszod és eladod 25- ért 1 hét múlva.
Mindenre van megoldás!
25.
25.
Aanash
Elgondolkodtatók ezek az árak.
Tuti kimarad a ps5.
30 ezret nem adok ki egy játèkèrt.
Van sok ps3-as játèk amiket nem játszottam vègig, inkább beszerzem azokat.
23.
23.
Zelgadis187
Ez akkor nem PS5 exkluzív hanem jön PS4-re is?
22.
22.
Marcus88
#20: Bizony pókinak nagyon nagy rajongó tábora van,nem véletlen csapott le rá a sony.
20.
20.
ABorealis27
Ennek a sz@rkavarásnak egyszerű oka van. Nemrég olvastam valahol, hogy az idei év legjobban várt játéka a Spiderman Miles Morales, nem pedig a CP2077. Igen, ennyi Marvel fan létezik.
A héten volt egy közönségszavazás az ign-en a legjobb PS4 játékokról, és vajon melyik nyert? Hát persze, hogy Spiderman. (lol)
Ez van. Le kell fejni tiniket :D. Új konzollal együtt érkezve kb kasszát fog robbantani.
15.
15.
kryszisz
#8: Én is gondolkozom amúgy az új Switchen (bár még hivatalosan ha jól tudom be se jelentették, de azért elég valószínű, hogy érkezik), mert lenne pár cím amit kipróbálnék. Csak most azon morfondírozom, hogy lehet veszek a telóhoz egy Razer Kishi kontrollert, és kipróbálom vele az X-Cloudot, hogy mégis mifán terem, az meg úgy lényegében egy kézikonzol, és "csak" ~40K a konti, plusz GP előfizetés. Csak hát az állandó stabil netkapcsolat ebben az esetben ugye elengedhetetlen. Meglátom, egyelőre levegőre sincs pénzem, úgyhogy PS4 backlog darálás megy ezerrel, aztán majd kiderül mit hoz a jövő. Az tuti, hogy nem PS5-öt, legalábbis egy jó darabig.

#9: általában 50-60%-os akcióban szoktam játékokat venni, de bakker, még úgy is cirka 15 rugó lesz egy gém, nem tudom ezt hogy gondolták. Ha valóban ennyi lesz az áruk ft-ban, szerintem ki is vonulhatnak a piacról idehaza. Vagy minden eddiginél jobban fog pörögni a használtjáték kereskedelem. Ők tudják..
12.
12.
mephi
Szerintem egyszerű a képlet. Mivel az alapjátékot kiplatináztam, most pár effektért nem óhajtom még egyszer végigjátszani. A 20k-s DLC pedig várhat, sokkal fontosabb számomra a Demon's Souls, és még pár másik cím. Mire azokat végigjátszom, leesik a MM ára is.
8.
8.
Ooorky
#7: Üdvözöllek a csapatban :-)
Annyi különbség nálam Ps5 helyett Switch Pro van a jövőben megvásárolandó listán.

Addig 300ft-os GP meg bundle-k elegek lesznek.
Ui.: Én GP for PC-re fizettem be, van vmi különbség a GPU-hoz képest?
7.
7.
kryszisz
#3: Persze, hogy az. A kedves Sony 22K-ért ad egy DLC-t, és pénzt kér egy olyan "next-gen" frissítésért (RTX, nagyobb framerate), amit pl. a CDPR ingyen ad majd a Witcher 3-hoz. Gratulálok, engem meggyőztek (leginkább a 30K-s áraikkal amivel elmehetnek a 'csába) arról, hogy a PC legyen a következő platformom (ismét), kerül amibe kerül, és meglesz amikor meglesz, annyira nem sürgős. Ott befizetek GP Ultimate-re, aztán élek mint Marci hevesen, pláne, hogy a napokban történt gigakvizíciónak köszönhetően a Bethesda cumók is day1 érkeznek majd. PS5 meg lesz majd akkor (talán), ha kijön az új ND játék, az szerintem vagy 4-5 év alsó hangon.
5.
5.
KopyAti
#3: Szerintem sem túl bonyolult. Picit meg van kavarva, de értelmezhető.
3.
3.
crytek
#2: Totál egyértelmű pedig.
2.
2.
Viktor_The_Best
Most mar a jatekosok se tudjak hogy mi hogy van, ossze visszasag minden! Most mi lesz remastered, mi lesz visszafele kompatibilis, mi lesz felujitva, mi mennyibe fog kerulni! Mi a fasz, megbolonditjatok az embert! A regi szep idok amikor csak betetted a KESZ jatekot es elvezted Ez hianyzik manapsag! Ertitek mit akartam mondani. Bosszanto ami a mai vilagban tortenik!
1.
1.
Zuzmo
Miért nem lehet ezt 20 dollárért árulni Remaster upgrade vagy nem tudom milyen néven?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...