Tévés spin-offot kap a The Suicide Squad

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Az új Batman-filmhez hasonlóan a The Suicide Squad is megkapja a maga HBO Max-sorozatát a jövőben, ez pedig a John Cena által alakított Peacemaker karakterére fókuszál majd.

A Warner bejelentette, hogy HBO Max-sorozatot kap a John Cena alakította Peacemaker, akit először a 2021. augusztus 6-án debütáló The Suicide Squadban láthatunk majd. Hősünk a világbéke elkötelezett híve, ezért pedig bármennyi embert hajlandó megölni - sejthető hát, hogy nem ő a legagyasabb karakter a DC-univerzumban.

A sorozathoz már egy teaser képet is kaptunk, amely alapján sejthető, hogy milyen hangulat vár ránk:

A spin-off forgatókönyvét az új Suicide Squad-film mögött álló James Gunn írja majd, ő ezenkívül a rendezői székbe is beül néhány epizód erejéig. A producerek között Peter Safrant és John Cenát is megtaláljuk Gunn mellett, a munkálatokat pedig Gunn cége, a Troll Court Entertainment és a The Safran Company végzi a Warner Bros. Television közreműködésével. 

Érdemes megjegyezni, hogy a Warner. az új Batman-film mellé is berendelt egy HBO Max-sorozatot - elképzelhető, hogy látunk még példát ilyesmire a jövőben?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...