The Last of Us: Part II - szinte garantált a multiplayer

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 28.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a The Last of Us Dayre átkeresztelt Outbreak Day nem hozott konkrét bejelentést a második rész sokat pletykált többjátékos módjáról, Neil Druckmann annyit elárult, hogy a türelmünk meghozza majd a gyümölcsét.

Gyakorlatilag nyílt titok, hogy előbb-utóbb a The Last of Us: Part II is megkapja a saját többjátékos módját, elvégre is az első rész Factions módja is nagy sikereket aratott, így kár lenne a kispadon hagyni az ötletet. Ja, és persze ne felejtsük el azt sem, hogy az egész már augusztusban kiszivárgott!

Okkal várhattuk tehát mostanában a nagy bejelentést, az Outbreak Day azonban jött, ment, a Naughty Dog csapata pedig egy szót sem ejtett a dologról. Hivatalosan itt vége is a történetnek, a játékok író-rendezője, Neil Druckmann azonban egy olyan szösszenettel zárta az eseményeket Twitteren, ami gyakorlatilag megerősíti a többjátékos mód készültét.

Druckmann először is megköszönte a rajongók lelkesedését a The Last of Us Dayjel kapcsolatosan, a mondandója végén pedig arra kért bennünket, hogy "legyünk még egy kis türelemmel azzal a másik dologgal kapcsolatban, megéri majd a várakozást". Szinte biztosak lehetünk benne, hogy Druckmann ezzel a visszatérő Factionsre utalt, de természetesen elképzelhető az is, hogy a The Last of Us: Part II előbb-utóbb garantáltan megérkező PS5-ös változata vagy az HBO sorozata felé tett kikacsintást.

11.
11.
Ctrl+Alt+Del
Engem ebben a játékban soha nem mozgatott a multi.
7.
7.
xSHx
#2: Pedig nagy jó multi volt az első részhez. Kellően taktikus és egyedi. Mi haverokkan nagyon sokat nyomtuk, és tudtommal elég nagy volt a játékos bázisa.
Most nem tudom, h igaz e rá. Próbáldd ki 1*.
5.
5.
Buggy
Szerintem az egyik legfőbb multiplayer volt a last of usnak. Taktikus volt és változatos. Nekem nagyon bejött.
4.
4.
Marcus88
Sokkal jobb lenne,ha egy osztott képernyőt raktaknának bele,mint a Gears of Warban van és lehetne ketten tolni a singlét!
3.
3.
Gykrizsi
#1: Jobban örülnék, ha inkább egy új címmel foglalkoznának.
2.
2.
godach
#1: Én sem igazán értem, hogy mit lehet ebbe multizni.
1.
1.
szasza88
A The Last of Us tipikusan az a játék, amibe teljesen felesleges a többjátékos mód.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...