Metal Gear Solid-remake érkezhet PC-re és PS5-re?

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 28.
  • Pletyka
Link másolása
Érdekes pletykák kaptak szárnyra a Metal Gear Solid-szériával kapcsolatban egy pár nappal ezelőtt, amelyek azután csak még érdekesebbé váltak, hogy a Konami klasszikusai újra elérhetővé váltak a GOG-on.

Múlt hét szerdán írta először a DualShockers, hogy egy bizonyos RedGamingTech videós szerint egy teljes értékű Metal Gear Solid-újrakeverés érkezhet PC-re és PlayStation 5-re, amit az elmondása alapján két bennfentes forrása is megerősített.

A közelmúltban a rajongók már igyekeztek az Unreal Engine 4 alá átültetni a klasszikus első részt (ebből látható a fenti kép is), amit azután később le is állíttatott a Konami. Ugyanakkor három nappal ezelőtt a kiadó ismét elérhetővé tette az első két Metal Gear Solid-játékot a GOG-on keresztül, ami egy biztató jel is lehet arra, hogy ezzel is szeretnék egy kicsit újra felrázni az érdeklődést a franchise körül.

RedGamingTech még azt is hozzáfűzte, hogy ezek mellett a Konami elhozza a harmadik és a negyedik részt is PC-re, amelyek PS5-re és Xbox Series X/S-re szintén elérhetőek lesznek majd. Azonban ezek inkább lesznek csak remasterek, mintsem remake-ek, valahogy úgy, ahogy azt már láthattuk a Metal Gear Solid: HD Collection esetében is.

8.
8.
crytek
#4: Mivel ezek ugymond "kult" játékok mind a Metal mind pl a Silent Hill az a csoda hogy évek alatt még nem lépték ezt meg. Ott a capcom élő példa ez a portfóliója a régi játékainak a remake-eléséből szedi meg magát és nem is akárhogyan..
6.
6.
crytek
#5: Gondolom emulátorral ,mivel máshogy nem létezik.
4.
4.
Fata Morgana
Nem örülök annyira a reamek cuccoknak bár az MGS3 nagy kedvenc remélem nem erről fog szólni a next-gen.
3.
3.
Daniel21
#2: ...van Silent Hill 1 pc-re. x)
2.
2.
crytek
Ha ez igaz,akkor a Konami végre kinyitotta a szemét és látja hogy mindenki más rongyosra keresi magát a régi játékot újrakiadásaival remasteredjeivel remakejeivel...
Ha ez valósággá válik jöhet ugyanaz csak a Silent Hill összes részével.. ez azért lenne király mert pcre nem volt pl sh1...

Egy mai grafikás SH1 remake nem kicsit ütne mondjuk a fenti kép minőségben elég is volna :)
1.
1.
zsocc-nrg
A Legacy Collection jöhetne PC-re, utána pedig egy jó kis Silent Hill-gyűjtemény. De szép is lenne! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...