Holnap mutatkoznak be az új Black Ops zombijai

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 29.
  • Teaser
Link másolása
A Call of Duty: Black Ops - Cold War bejelentése óta tudjuk, hogy a játékban visszatér a zombimód, sőt nem is olyan rég teaselték nekünk a készítők, hogy hamarosan mozgás közben is láthatjuk a holtakat. Holnap lesz a nagy nap.

Viszonylag későn leplezték le az idei Call of Duty-epizódot, így nem meglepő, hogy az Activision gőzerővel darálja a látnivalókat (és a próbaköröket) a játékhoz. Nemrég újra belenézhettünk az egyjátékos kampányba, részleteiben bemutatkozott a multiplayer, a holnapi napon pedig a zombimódba is betekintést nyerhetünk.

Az Activision és a Treyarch egy gyors tweetben harangozta be az első idevágó artwork mellett, hogy szeptember 30-án, magyar idő szerint 19 órakor hullik le a lepel a sorozat népszerű játékmódjának idei felvonásáról. Az első látnivalókért a Call of Duty hivatalos YouTube-csatornáját tessék követni, de természetesen mi is azonnal beszámolunk majd az újdonságokról.

A Call of Duty: Black Ops - Cold War november 13-án érkezik PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A bétatesztek ütemezéséről itt írtunk bővebben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...