Két új szerepjátékon dolgozik az inXile

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 29.
  • Hír
Link másolása
Nem ül a babérjain a Wasteland 3 fejlesztőcsapata. Brian Fargo, az inXile Entertainment elnök-vezérigazgatója egy rajongói tweetre válaszolva árulta el, hogy a stúdió tervezőasztalán máris két új RPG-projekt hever.

A nagyszerű fogadtatásnak örvendő Wasteland 3 után valószínűleg senkit nem fog meglepni a hír, miszerint az inXile tartogat még egy-két dolgot a tarsolyában. A csapat következő játéka, a Frostpoint VR: Proving Grounds ugyan alaposan eltér majd a megszokottaktól, de a virtuális valóságban játszódó lövölde után a stúdió visszatér a jól bevált kaptafához.

A fejlesztőcsapat fejese, Brian Fargo Twitteren hintette el a hírt, miszerint jelenleg két szerepjátékos projekt is készülőben van az inXile falain belül. Konkrét bejelentéseket természetesen egyelőre nem kaptunk, illetve Fargo hamar megemlítette azt is, hogy a két tervezet közül az egyik szinte még csak koncepció szintjén létezik, így arra valószínűleg még hosszú éveket kell várnunk.

Nem panaszkodhatnak tehát azok az RPG-rajongók, akik a Microsoft ökoszisztémájában hódolnak a hobbijuknak. Mivel az inXile mellett immáron a Bethesda is a zöldek táborát erősíti, garantálható, hogy PC-n és az Xbox-konzolokon rengeteg új cím érkezik majd a következő évek során, melyekhez garantáltan hozzáférhetünk majd az Xbox Game Pass előfizetésén keresztül is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...