Xbox Game Pass - novemberben társul az EA Play

  • Írta: szlav
  • 2020. szeptember 29.
  • Akció
Link másolása
A Microsoft korábban már bejelentette, hogy az Xbox Game Pass Ultimate felhasználói hozzáférhetnek majd az EA Play játékkatalógusához is, ma pedig azt is elárulták, hogy erre pontosan mikortól lesz lehetőségük.

A Microsoft mindent megtesz azért, hogy rábólintsunk az Xbox Game Pass ajánlataira. Ennek jegyében az Ultimate-csomag és a PC-s Game Pass előfizetői hamarosan hozzáférhetnek az EA Play (korábban EA Access és Origin Access) játékkínálatához, így a szemtelenül megfizethető előfizetésért cserébe az Electronic Arts katalógusának a java is elénk tárul.

Érdemes persze megemlíteni, hogy a jelen állás szerint ez az egybeolvadás az EA Play Basic szintjére vonatkozik, amely ugyan nem foglalja magába az Electronic Arts legújabb megjelenéseit, de így is közel száz játékot tartalmaz.

A kérdés már csak az, hogy mikor indul ez az akció - szerencsére a zöldek erről is lerántották a leplet. Az EA Play katalógusa november 10-én csatlakozik az Xbox Game Pass Ultimate csomagjához, pontosan az Xbox Series X és Xbox Series S megjelenése napján. Nyilvánvaló, hogy nem véletlen ez az időzítés, hiszen ezzel a Microsoft végleg bebiztosította, hogy már az első napon se szűkölködjünk az elérhető játékokban.

Érdemes viszont megjegyezni, hogy kezdetben csak konzolról érhetjük el az EA-játékokat, a PC-sek - akár az Ultimate-, akár a Game Pass for PC-előfizetéssel - decemberben kapják meg ezt a lehetőséget.

1.
1.
Bako
Kis plusz infó: novemberben csak konzolra indul az ea play a game pass-ben, a PC-s kínálathoz decemberben csatlakozik. "insert tűkön ülve.meme"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...