The Binding of Isaac - az új DLC szinte egy folytatás

  • Írta: gorien
  • 2020. szeptember 30.
  • Letöltés
Link másolása
A Repentance a következő és („most már becsszó") utolsó kiegészítője lesz a The Binding of Isaacnek. A készítő szerint már majdnem kész van, és annyi tartalmat ad a játékhoz, mint előtte még egy DLC sem.

2011 óta hosszú utat járt be a The Binding of Isaac, a Nicalis bibliai ihletésű roguelike-ja. Két éve számoltunk be arról, hogy úton van a következő kiegészítője, amely a Repentance nevet viseli, és bár azóta sokat nem hallottunk róla, mindenki megnyugodhat, továbbra is úton van, és Edmund McMillen szerint már kilencvenszázalékosan el is készült.

A bejegyzésben azt írja, a Repentance hatalmas előrelépés lesz a játék életében – nagyobb, mint a Rebirth volt az eredeti Flash-játékhoz képest. A folytatással is felérő kiegészítő a frissen élesedett Steam-oldala szerint tényleg tömve lesz tartalommal: 130-nál is több új felszerelést kapunk, két játszható karaktert, vadonatúj ellenfeleket és bossokat, szóval lesz miért várni.

Az említett Steam-oldalon jelenleg a 2020. december 31-i megjelenési dátum szerepel. A fejlesztők hamarosan élénkebbek lesznek az ígéretek szerint, ugyanis október második felétől várhatjuk, hogy rendszeresen érkeznek majd beszámolók tőlük a játék állapotáról és új elemeiről.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...