Demon's Souls - ez lapul a Digital Deluxe-kiadásban

  • Írta: Baloo
  • 2020. szeptember 30.
  • Képek
Nemrég kiderült, hogy gyűjtői kiadás is érkezik - legalábbis digitális formában - a Demon's Souls PlayStation 5-re remake-elt verziójából, amelynek most bele is pillanthatunk a tartalmába négy vadonatúj screenshot kíséretében.

Magyarországon november 19-én, a PlayStation 5 nyitócímei között debütál majd a Demon's Souls remake-je, amely megkapja majd a maga Digital Deluxe Edition kiadását egy masszív 99,99 eurós árcédulával felruházva.

Ez a kiadás tartalmazni fogja a játék zenei anyagát, két vértezetet, egy gyűrűt, egy fegyvert és egy pajzsot, illetve a következő extra tárgyakat is: Legendary Hero Soul, Renowned Warrior Soul, Storied Warrior Soul, Preservation Grains, Phosphorescent Grains, Bearbug Grains, Large Hardstone Shard, Moonlightstone Shard. Valamint lesz pre-order bónusz is: a játék akármelyik változatát előrendelve megkapjuk a Reaper Scythe fegyvert is.

A Digital Deluxe Edition leleplezése mellé érkezett még négy új screenshot is a játékból, amiket közelebbről is megvizsgálhattok a galériánkban:

16.
16.
cavefish
#14: Szerintem nem szőrszálhasogatás, mert teljesen igazad van. A Demon's Souls 2009-ben jelent meg.
4.
4.
DarkLord
Ez is brutál jó játék lesz így feldolgozva, de az árak tényleg húzósak és csak olyan címre lesz beruházva első napon, amit nagyon várok majd. Persze a gépet is kb. jövő karácsonyra tervezem egy olyan csomaggal, amibe dobnak 1-2-3 játékot esetleg vagy például a GoW különkiadásával egybe épített gépcsomagot halászom el, mert az kb. jövő karácsonyra esedékes megjelenésre. Most előre, amit tuti viszem első nap az a GoW, GTA6 meg az UC új része (amiről még nincs szó, de kétlem, hogy pont az új masinákon ne legyen :D). Ez kb. akkor nekem épp évente 1 játék, ami első napos vétel lesz a többi meg, majd akcióban vagy használtan, mert azért a 26K egy játékért már súrolja a szemtelenség határát még amúgy ez a 20 is a ps4 címekre, de ha azt nézzük, hogy évente 1-2 cím kell teljes áron, akkor nem is olyan rossz... persze ne játssz azt meg van oldva ez a gond :D
3.
3.
ABorealis27
Ez távolról sem gyűjtői, kár beleerőltetni a nevébe. Ebbe csak a zenei anyag és in-game cuccok kerültek extraként és hát ... az egész digitális. Még digitális art book se fért be.

Igazi Ubisoftos csomag. Pfujj.
2.
2.
Zisten
30000is brutál ár, ehhez még digitális szemetet adni +6000ért pofa kell.

A Sonynak ezt az árazást át kell gondolni, mert hiába a jó exkluzív cím... ennyiért.
Pfffff... kevesen fognak venni.

Nekik is kell majd egy Game Pass szolgáltatás, mert nem lesznek játékosok.
1.
1.
Ctrl+Alt+Del
36 ezer forint, Szép. No offense, de hülye, aki ennyiért megveszi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...