Így működik a Mario Kart Live: Home Circuit

  • Írta: gorien
  • 2020. október 2.
  • Videó
Link másolása
A Mario Kart Live: Home Circuitben mi magunk állíthatjuk össze a versenypályákat néhány kartonkapu, egy távirányítós autó és az AR-technológia segítségével. A készítők videón mutatják be, hogyan megy ez.

Mario 35. születésnapja alkalmából számos érdekes bejelentést kaptunk, köztük a Mario Kart Live: Home Circuit bemutatásával. A Mario Kart-sorozat ezen mellékágával saját pályákat készíthetünk, méghozzá az otthonunkban. Ehhez nem kell más, mint néhány kartonkapu, egy Mario vagy Luigi vezette kisautó, úgy legalább 11 négyzetméternyi terület, a Switch-konzolunk, és mehet is a versenyzés. Az alábbi videó illusztrálja, hogyan is kell ezt elképzelni. 

A játék fő módja a Grand Prix, amelyben a Koopalingek ellen lépünk pályára 24 különböző futamon. Bármi történik a képernyőn, az a távirányítós kartunkra is hatással lesz: gyorsulhat, de akár teljesen meg is torpanhat. A Custom Race mód segítségével hozhatjuk létre a pályáinkat, és azokat nehezíthetjük digitálisan mindenféle veszélyekkel, a Time Trialsben a saját vagy mások legjobb idejét próbálhatjuk megdönteni, míg a Mirror Mode egyszerűen letükrözi az ismerős pályákat.

A Mario Kart Live: Home Circuit október 16-án jelenik meg.

7.
7.
PapaYeti
Az igazi kérdés a nintedó minőség... ami tapasztalatom szerint kifürkeszhetetlen alapokon nyugszik van ami egesz strapabíró pl wii még most is húzza sokaknál és a mozgás érzékeles mai viszonylatban is élvezhető, de pl joy conokkal amít műveltek az kritikán alluli 20k ért (switc is lehetett volna kicsitt jobb minőségü ennyi pénzért pl a kijelző és az azt borító plexi minősége az megint nem sok. )

Ha jó minőségű kis autókat csináltak (ami nem egyszerű tudomány , hogy jól gyorsuljon de ne pörgesse ki hogy jól fordúljon, ne törjön, ne akadjon fel 1mm szintkúlönbbségbe de ne is dobja hanyatt az autót a tengelyeket védjékle, hogy ne gyűjtse össze a hajat...) szóval az ötlet jó de kicsit szkeptikus vagyok.
5.
5.
Gerzson95
Mégegy túlárazott vacak.
4.
4.
dvs00
#2: A célcsoport az nem a rákospalota, csepel, gazdagréti panelházak lakói nyilvánvalóan hanem olyan háztartások ahol 3-4 gyerek is van és csak a garázsuk nagyobb mint idehaza egy átlag lakás, egyértelműen az elsődleges piac az USA lesz, ahol karácsonyig szerintem az összes el is fog fogyni.
3.
3.
Ooorky
#2: Vagy a gyerek leamortizálja a butorokon az autót...

Mivel Nintendo ezért úgyis készlethiány lesz minimum fél évig, mint szinte mindenből.
2.
2.
Yanez
Négyzetméterek ide vagy oda, ahhoz, hogy használható és élvezhető legyen ez a cucc, egy jó nagy szoba szükségeltetik, amely padlója ráadásul nem szőnyeg vagy kárpit. Ha ezek valakinél megvannak, még mindig gond lehet, hogy a bútorok meg miegymás mennyi helyet foglalnak, mert hiába nagy a szoba, ha csak a negyede szabad.

Szóval ez sem a többség részére van kitalálva. Már látom ahogyan sokan kérik vissza a pénzüket, mert vásárlásnál nem számoltak a fenti problémákkal. Plusz, ha valakinek mégis sikerül a házában az egyik szobából versenypályát csinálnia úgy, hogy nem vágják ki a szülei vagy a párja, akkor jobb számolnia azzal, hogy azt az egy szerencsétlen szobát hamar megunja, és vághatja is a drága kisautót porosodni a garázsba.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...