Ghost of Tsushima - közeledik a kooperatív mód

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 5.
  • Letöltés
Link másolása
Már nem kell sokat várnunk a Ghost of Tsushima 1.1-es frissítésére, amely többek között a Legends címet viselő kooperatív módot is magával hozza. Egy új kedvcsinálón leshetjük meg, hogy mit ígér nekünk az update.

Október 16-án élesedik a Ghost of Tsushima 1.1-es frissítése, amely ingyenes mivolta ellenére rendkívül tartalmasnak ígérkezik, elvégre egy kooperatív módot is magával hoz Ghost of Tsushima: Legends címmel. Ebben kétfős sztoriküldetéseket vállalhatunk, vagy ha összejön egy négyes csapat, a túlélőmódnak is nekivághatunk. Később egyébként egy raidnek is örülhetünk, ez a megjelenést követő hetekben válik elérhetővé.

A kooperatív módot természetesen internetkapcsolat és PlayStation Plus-előfizetés mellett játszhatjuk majd, mikrotranzakciók ugyanakkor nem lesznek benne. A frissítés letöltése után külön kell feloldanunk a PlayStation Store-ban a Ghost of Tsushima: Legendset, ezt követően a játékon belül a Gyozen nevű mesélőn, vagy a főmenün keresztül juthatunk el a lobbyig, hogy elérhessük a közös kalandokat.

Újdonság ezenkívül, hogy amikor elkezdjük a játékot, egy rövid oktatórészt követően ki kell választanunk egyet a négy elérhető, eltérő képességekkel rendelkező kaszt (Samurai, Hunter, Ronin, Assassin) közül - a többieket később fokozatosan oldhatjuk fel. A Legendsben természetesen a fotómódhoz is hozzáférünk majd, ezenkívül egy halom új kiegészítőt oldhatunk fel, és extra trófeákat is kapunk.

Az 1.1-es update más újdonságokat is tartogat a rajongók számára, egyebek mellett ez oldja fel a New Game+ módot is, ahol úgy kezdhetünk bele újra a játékba, hogy az előző végigjátszásunk összes fejlesztését és felszerelését megtarthatjuk, miközben természetesen a nehézség is nőni fog. Ehhez kapcsolódóan is érkeznek majd új trófeák.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...