Blair Witch - hamarosan VR-ban is retteghetünk

  • Írta: gorien
  • 2020. október 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Még épp idejében, halloween előtt befut a Bloober Team Blair Witch-játékának Oculus Questre szabott változata, úgyhogy hamarosan még inkább elmerülhetünk a Black Hills rengetegében.

A tavaly megjelent Blair Witch a horrorjátékokra szakosodó Bloober Team és a Lionsgate közös munkájának gyümölcse, egy pszichológiai horror, amely az Ideglelés-filmek világába kalauzol. A Black Hills-i erdőt kell bejárnunk hűséges kutyánk, Bullet oldalán, hogy nyomára bukkanjunk az eltűnt Peter Shannonnak. Az erdő azonban messze van a barátságostól, és ezt hamarosan VR-ban is felfedezhetjük.

Október 29-én jelenik meg ugyanis a Blair Witch: Oculus Quest Edition, épp idejében, ha az amerikai hagyományokkal egyetértésben valami borzongásra vágynánk halloweenkor. Az Oculus Questre hangolt játék némiképp eltér az eddig megjelent változatoktól: értelemszerűen más lesz az irányítás, de új, váratlan és ijesztő események is kerültek bele, ezzel is meglepve a játékosokat. És persze akiknek ez fontos, most már a kutyánkat is édesgethetjük.

A Blair Witch egyébként PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen is játszható.

2.
2.
zozo76hun
azert VR alatt lenyegesen jobb es remisztobb lehet a kornyezet ami korulvesz, mint siman 2D-ben a TV-t bamulva.
1.
1.
Slik
na hat ebben a jatekban en mindent csinaltam (foleg unatkoztam) a rettegesen kivul
borzalmas lett pedig ebbol a cimbol aztan kegyetlen jo horror szulethetett volna
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...