Hyper Scape - indul a második szezon

  • Írta: gorien
  • 2020. október 7.
  • Letöltés
Link másolása
Noha egyelőre különösebben nagy játékosbázis nem talált rá a Hyper Scape-re, a free-to-play battle royale megy tovább a menetrendjével. A második szezon új játékmódokat és egy halloweeni eventet is tartalmaz.

Hiába free-to-play a Ubisoft battle royale-játéka, úgy látszik, a Hyper Scape egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ettől függetlenül elindul a játék következő, második szezonja, részben már abban a szellemiségben, hogy javítsa az eddigi hiányosságokat. Neo-Arcadia kap egy új régiót, és a fegyvertárunk is bővül – a hónap folyamán egy új, lebegő platformok létrehozására alkalmas hackkel is.


Két időleges játékmóddal is gazdagabbak leszünk: a Floor is Lavában értelemszerűen nem szabad a talajhoz érnünk, a Crown Rush Duo pedig kétfős csapatokra szabja a Hyper Scape fő játékmódját. Október 20. és november 3. között egy specifikus halloweeni event is helyet kap, plusz mindenféle kozmetikai kiegészítőket (köztük Assassin's Creed-holmikat) szerezhetünk majd a szezonbérlet birtokában.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...