Elindult az őszi Steam Game Festival

  • Írta: gorien
  • 2020. október 8.
  • Rendezvény
Link másolása
Ha épp nem tudod, hogy ezeken az esős, álmos napokon mit játssz, a Steam Game Festival kisegít. Az őszi kiadás ismét számtalan játékdemóval és fejlesztői live streammel vár, úgyhogy van bőven mit felfedezned.

Ahogy azt megígérték, újfent visszatért a Steam Game Festival, az őszi kiadás tegnap vette kezdetét, és egészen október 13-ig tart. A Valve ismét több száz játékdemót kínál kipróbálásra - némelyiket eddig is elérhettük, és a fesztivál után is megmaradnak, míg másokat kizárólag a rendezvény ideje alatt nyomhatunk, szóval érdemes idejében szétnézni. Ezenkívül számtalan fejlesztő live streamjéből válogathatunk.

Az őszi Steam Game Festival különleges ajánlatai között olyan játékdemókat találunk, mint a 3D-s platformer Pumpkin Jack, a The Escapists alkotóitól származó The Survivalists, a perspektívával játszó Superliminal, vagy a hindu mitológiára épülő Raji: An Ancient Epic. A Lucifer Within Usban digitális ördögűzőként nyomozhatunk, a Per Asperában egy Mars-kolóniát igazgathatunk, a Gloomwoodban pedig a viktoriánus Angliában kell bizonyítanunk lopakodó készségünket. És ez csak néhány cím.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...